21. huhtikuuta 2014

Hyvää pääsiäistä! Glad påsk! Happy easter!

Tänään miulle tuli aidosti paha mieli siitä miten vähän oon tässä kuussa kirjoitellut blogiin. Sitten muistin että tää blogi on perustettu vain itseäni varten. Mie tiedän miks en oo bloggaillut tässä kuussa niin paljoa. Ehkä se riittää.
Pääsiäinen on mennyt melkein kokonaan flunssassa. Kouluhommia jäi tekemättä ja työpäivä piti jättää välistä. Niiden sijasta oon syöny suklaahippujäätelöä ja kattonut Doctor Whota. Sunnuntaina oli jo hiukan parempi päivä niin päätin lähtee särkylääkkeen voimin pienelle pääsiäisretkelle vanhempieni ja mummon kanssa. Käytiin vierailulla Valamon luostarilla. Oli ihana keväinen ilma, ihasteltiin kaunista kirkkoa, juotiin ulkona kahvit, nautittiin keväästä ja ostettiin joitain matkamuistoja. Kauheen pitkä visiitti ei kuitenkaan ollut vaan lähdettiin melko aikasin takaisin kotia kohti. Parasta oli se kun äiti kerto että olin pienenä alkanut kailottaa kirkossa kovaan ääneen "PALJON ONNEA VAAN" kun äiti sytytti tuohusta. Tilannetaju kymppi plus jo pienestä pitäen siis.

IMG_2941
IMG_2980
IMG_2925
IMG_2925
IMG_2970
IMG_2957
IMG_2912

Tänään oon lukenut torstaiseen uhanalaisuuden biologian tenttiin. Tenttejä tuntuu olevan nyt ihan liikaa, heti kun on edellisen saanut tehtyä niin seuraava urakka pitäis alottaa. Huoh. Mulla on tällä hetkellä kirjattuna 32 opintopistettä ja tavoitteena olis saada tältä vuodelta yhteensä 60-65 pistettä kasaan. You do the math. Toivottavasti tää työ palkitaan vielä joskus. Aikomuksenani on siis kiristää nyt vähän lepsuillen alotettua tahtia että valmistuisin ympäristöpolitiikan alalta hallintotieteiden maisteriksi viidessä vuodessa eli keväällä 2018. Saa nyt nähdä mitä tulevaisuudessa tapahtuukaan.

xoxo,
Ilona-Anniina

2 kommenttia:

  1. Harva saa oikeesti ton 60 op vuoteen. Tosi harva. Älä stressaa kaunokainen:D

    VastaaPoista
  2. Meillä on ollut eka vuos sen verran helppo että melkein kaikilla meiän aineen opiskelijoilla joiden kanssa oon jutellut on kyllä aikomuksena saada se 60 op, vähintään :)

    VastaaPoista