6. huhtikuuta 2014

Perjantaifiiliksiä

Viime perjantain tyylisiä päiviä saisi olla enemmänkin. Aamulla heräsin hyvissä ajoin hyvin nukutun yön jälkeen. Twiittasin joskus että elän jossain aikuisuuden ja lapsuuden välimaastossa sillä aamupalaani kuuluu vieläkin sekä lasillinen kaakaota että kupillinen kahvia. Niin oli perjantainakin. Ja Reissumies tosi tumma on mun uus lempparileipä! Pehmeä ja makea, namnam. Aamupäivän luin kotona oikeusteorian ja -historian tenttiin. Välillä oli pakko venytellä vähän ettei nukahtanut. Kun oikeusteoriasta olin saanut tarpeekseni niin päätin lähteä ulos lenkille. Ja älysin että tarviin pitkälahkeiset jumppahousut.

IMG_2517
IMG_2521
IMG_2553
IMG_2565

Lenkin jälkeen suihkuun, meikit naamaan ja vaatteet päälle. Halusin testata uutta kirpparilta hankittua lilaa neuletta, joten päätin laittaa mekon päälle. Näistä kuvista älysin miten paljon tää miun tukka onkaan kasvanut... Liikaa. Turhautumisen, takkujen, hiusten kuivuuden ja kulahtaneen värin takia päätinkin varata ajan kampaajalle. Jännittää jo! Illalla lähdettiin Annin ja Annan kanssa kauppaan ostamaan vähän juotavaa ja syötävää illaks. Elinakin liittyi sitten seuraan ja tuli tähän miun luo hengailemaan. Oltiin nimittäin ostettu ennakkoliput Antti Tuiskun keikalle Bepopiin! Fiilis oli hyvä ja oli tosi kivaa päästä tanssimaan, mutta jäätiin sen verran taakse etten oikeastaan edes kunnolla nähnyt Tuiskua :-D Samoin musiikki oli niin kovalla että esimerkiks kännykän videoista on vaikea saada mitään selvää. Hauskaa oli kuitenkin - niinkun aina näiden tyttöjen kanssa.

IMG_2605-horz
IMG_2622
Untitled
Untitled
Untitled

Leave a light on
if the night is too dark

xoxo,
Ilona-Anniina

4 kommenttia:

 1. Oikeusteoria on itseasiassa mielenkiintoista :) Tosin senkin tajusin vasta sen tentin jälkeen ko oon muutenkin kiinnostunut filosofiasta yllättäen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se ihan, mutta tosiaan aika teoriaa. Ei ihan miun juttu sit kuitenkaan :-D

   Poista
 2. aivan uskomattomat noi sun hiukset!!! :o onks noi sun omat siis? älä ikää leikkaa noita!!! mahtavat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) On omat ihan. Inhottavaa tuottaa siulle pettymys mutta meen leikkaamaan nää huomenna :-D

   Poista