13. huhtikuuta 2014

Why we go and try to build a wall when they can tear it down

Mie oon aina ollut huono stressaamaan mistään. Vaikka oonkin luonteeltani jännittäjä ja epävarma uusista tilanteista, en osaa esimerkiks koulujutuista ottaa stressiä. Tällä viikolla oon kuitenkin tuntenut oloni stressaantuneeks. Oon haalinut seuraavalle neljälle viikolle neljä tenttiä (plus luennot ja oppimispäiväkirjat ja tehtävät ja muut). Sen lisäks ihan kohta on jo muuttokin, johon liittyen pitäs hoitaa yhtä sun toista. Parina iltana oon istunut tässä sohvalla ja purrut huulta kun on ärsyttänyt ja hermostuttanut niin paljon. On ärsyttänyt takut hiuksissa, mainokset lattialla, tiskit, tyhmät vaatteet... Eikä todellakaan ole tehnyt mieli kirjottaa blogiin yhtikäs mitään. Onneks ihan kohta on pääsiäinen ja sitten vappu.

IMG_2639
Untitled
IMG_2631

Elämä kasvissyöjänä on lähtenyt ihan hyvin käyntiin. Ei tää kyllä mitenkään älyttömän helppoa oo eikä mulla oo oikeastaan yhtään erilainen olo kuin ennen :-D Yks päivä iski oikeesti kova mieliteko jauhelihaan ja kanaan. Kaupassa pyörin ikuisuuden kun halusin jotain tosi nopeeta jota voin vaan äkkiä haukkasta ennen kun lähden spinningiin. Kaikessa jota teki mieli oli lihaa. En halunnut mitään valmiskeittoa eikä ollut aikaa alkaa kokkaamaan. Hirveän tuskastelun jälkeen lopulta ostin turhautuneena porkkanalettuja. Lainasin kirjastosta muutaman kasvisruokaa käsittelevän reseptikirjan ja noita selatessa tuli heti nälkä! Kasvisruokareseptit on tuntunu miusta jotenkin hankalilta kun näytti että kaikkeen tarvii miljoona eri ainesosaa. Noita reseptikirjoja selaillessa ilokseni huomasin paljon yksinkertaisia ja hyvän kuuloisia reseptejä. On oikeastaan aika mukava päästä oppimaan ja kokeilemaan kaikkea uutta.

IMG_2656
Untitled
Untitled
Untitled
IMG_2680

Nyt vielä vähän varhaismodernia oikeushistoriaa ennen kun suuntaan bodypumpiin ja venyttelyyn. Huomenna tapahtuu jänniä sillä suuntaan aamupäivällä kampaajalle! Iiks - stay tuned!

xoxo,
Ilona-Anniina

6 kommenttia:

 1. Mä ymmärrän ton kasvissyöjä jutun! Mä kokeilin alkuvuodesta kuuluisaa avokadopastaa ja siitä tuli tosi hyvää :) Suosittelen kokeileen ja se on tosi nopee ja helppo homma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon kokeillut sitä joskus, oli ihan hyvää kyllä :)

   Poista
 2. hyviä ja helppoja/nopeita kasvisruokia on esim. avokadopasta (oletan et oot jo kokeillu, niiku kaikki tuntuu haha:D), linssikeitto (5min linssit pelastanu tänki ruuan, enää ei tarvii keittää tuntia :D) sit ratatoulle on kans hyvää :--) myös soijasuikaleille löytyy hyviä reseptejä(esim soya apetit sivulta)sieltä esim hoisinkastike-soija wok:--) ite en oo kasvissyöjä, mut en tykkää lihasta, syön kyl sitä pakosta (plus siivilöin aina keitoista ja kastikkeista lihat pois omalta lautaseltani:D) sit falafelpyörykät on sairaan hyviä!tosin se tekemisen hitaus tympii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon vinkeistä! Noita pitää kyllä kokeilla, etenkin linssikeittoa, se on tosi hyvää :)

   Poista
 3. joko siun yksiöön on tiedossa seuraava asukas? miten rahasi riitti yksin asumiseen? kyselen uteliaisuuttani, kun itse etsin kämppää ja mielellään juuri yksiötä Joensuusta :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On löytynyt joo :) Saan opintotukea ja asumislisää sekä käyn töissä. Onnea kämpän etsintään!

   Poista