1. toukokuuta 2014

Kiirettä, kiirettä ja vähän lisää kiirettä

Huh. Nyt vihdoin pääsen istumaan uuden työpöydän ääreen ja kirjottelemaan teille viime aikojen kuulumisia. Pääsiäinen meni siis sairastaessa, joten loman ajalle suunnitellut koulujutut jäi rästiin seuraaville päiville. Uhanalaisuuden biologian tenttiin piti opetella kaikkea turhaltakin tuntuvaa mutta onneks se on nyt kuitenkin ohi :-D Viikko sitten torstaina oli myös Joensuun 8-Appro. Ideana on siis kiertää Joensuun baareja, juoda/syödä/laulaa karaokea ja kerätä suorituksista leimoja. Tietyllä määrällä leimoja sai suoritettua tutkinnon josta sai sitten merkin haalareihin. Jonkin verran rahaahan siihen sitten uppos mutta hauskaa oli!


Untitled
Untitled
Untitled


Ehdottomasti eniten aikaa on vienyt nyt vapun alla tehty muutto. Vaikka asuinkin yksin melko pienessä yksiössä niin kyllä sitä pakattavaa ja siivottavaa sitten kuitenkin löytyi jos jonkin verran. Tapani mukaisesti en tietenkään osannut stressata tarpeeks aikasin ja kaikki meinaskin jäädä aika viime tinkaan. Muuton edestä myös raivasin paljon tavaraa kirpputorille halvalla, joten kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa jos kiinnostaa! :-)
Joensuun Valintakirppiksellä ajalla 29.4-6.5.2014 paikkanro 105!

 Untitled
 Untitled
 Untitled

 Sunnuntaina käytiin Elinan ja Annin kanssa Kuopion Ikeassa tekemässä ostoksia uusiin koteihin. Jotain pientä tuli jo silloin ostettua, mutta perheen kanssa tarkotus olis mennä taas ens sunnuntaina uudelle reissulle. Muutettiin siis siskoni Hannan kanssa kolmioon tähän keskustan alueelle. Koska ollaan vasta tänään alettu purkamaan muuttolaatikoita niin koti on vielä vähän vaiheessa. Kuvia ei siis vielä oo, mutta myöhemmin postailen uudesta kämpästä lisää :-)

Untitled
Untitled

Ihanaa että on asunnossa enemmän kun yks huone. Ja ihanaa että on keittiönpöytä.

xoxo,
Ilona-Anniina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti