16. toukokuuta 2014

Kotipostaus

Huh vihdoin pääsen tekemään asuntopostausta, pahoittelut kun on vähän venynyt! Muutettiin siis siskoni Hannan kanssa Joensuun keskustaan kolmioon. Ennen molemmilla oli omat yksiöt, mutta haluttiin säästää vähän vuokrissa ja hankkia enemmän tilaa joten päätettiin ryhtyä kämppiksiksi. Puhun (luultavasti) molempien puolesta kun sanon että oli hyvä päätös ja hyvin on viihdytty :-)
Welcome to our crib!

Asunnossamme on siis 59 neliötä ja se sisältää kaks makkaria, kylpyhuoneen/wc:n ja keittiö-olohuoneyhdistelmän. Kun ulko-ovesta astuu sisälle niin tullaan käytävään. Ulko-oven vastakkaisella puolella on meidän vierekkäiset makkarit. Makkarit meillä on aika samanlaiset, Hannalla hiukan pienempi vain.

IMG_3129
Näkymä eteiskäytävässä
IMG_3130
IMG_3133
Hannan huone
IMG_3137
IMG_3140

Sitten mun huoneeseen! Koska miun vanhaan asuntoon ostettu Ikean sohva on melko pieni niin päätettiin laittaa tää mun huoneeseen ja ottaa olohuoneeseen toinen sohva. Vähän jännitti miten suhteellisen pieneen huoneeseen saa mahdutettua sohvan, sängyn, työpöydän ja telkkarin mutta kaikki mahtu tänne oikein superhyvin! Hirveesti en mitään uutta ostellut, työpöytäkin on Hannan vanha keittiönpöytä, matto tuli vanhemmilta ja verhot Hannalta. Ja huomatkaa ihanat ruusutapetit :-D

Kuninkaan toimisto
IMG_3142
IMG_3144
IMG_3148
IMG_3150

Käytävän toiselta puolelta löytyy sitten ovi kylppäriin ja mystiseen huoneeseen johon kulkulupa on vain asukkailla. Aika perus kylppäri, onneks sillä tavalla mukavan iso että pyykinpesukone mahtuu kunhan saatais se vain hommattua. Käytävällä on myös kenkäteline (johon mun kengät oli liian rupuja), peili ja vitriini. Niin ja sen mystisen oven takana on siis vaatehuone, johon on tunkaistu kaikki turhuus.

Kylppäri
IMG_3152
IMG_3153
IMG_3155
IMG_3157
Meitsi
IMG_3168

Asunnon "päädyssä" on sitten olkkari-keittiö-kombo. Olkkariin me tuotiin äitin ja iskän vanha tummanharmaa sohva ja vaaleanharmaa nojatuoli. Valkonen hylly ikkunan alla ja turkoosit verhot onkin tuttuja mun vanhasta asunnosta. Seinällä on postikortteja Hannan Amerikan vaihtovuodelta. Niin ja parvekkeen nurkkaan ostettiin upea jukkapalmu! Parveke meillä on vielä aika laittamatta, sillä hirveesti näin viileellä kelillä siellä ei oo voinut olla. Tarkotus olis kuitenkin ostaa ainakin jotain kukkia ja alkaa kasvattamaan niitä rehuja mitä vielä ehtii näin myöhään keväällä :-D Keittiössä meillä on (onneks) paljon kaappitilaa, sillä kyllä noita kippoja ja kuppoja oli näköjään aika paljon ehtinyt kahdelle ihmiselle kertymään... Vitriini toimii tietynlaisena saarekkeena (vai mikskä sitä kutsutaan?), joten vanhahtava jääkaappi ja siivouskomero jää kulman taakse vähän piiloon. Niin ja mainitsinko että MEILLÄ ON KUNNOLLINEN RUOKAPÖYTÄ! IHANAA!

Olkkari
 IMG_3182
 IMG_3177
 IMG_3180
 IMG_3178
Parveke ja upeat maisemat
 IMG_3213
 IMG_3215
Keittiö
IMG_3183
IMG_3191
IMG_3193
IMG_3189

Että semmosessa kodissa sitä nyt asustellaan!

xoxo,
Ilona-Anniina

10 kommenttia: