8. toukokuuta 2014

Ostoksia ja viisuhuumaa

Tänään ollaan asuttu viikko uudessa kodissa. Kaikkialla muualla paitsi Hannan huoneessa (siltä puuttuu joitain huonekaluja) näyttää jo melkein valmiilta, joten asuntopostausta varten vois ottaa kuvia huomisen siivousahkeroinnin jälkeen. Viime sunnuntaina käytiin Matkuksessa Ikealla, josta ostettiin vielä viimeisiä tarvittavia juttuja. Samalla reissulla kierrettiin myös muutamia vaatekauppoja. Kevät saa miut aina ostelemaan uusia vaatteita. Matkuksesta ostin farkkupaidan ja maksimekon. Kirppareilta löysin pari uutta pusakkaa. Ehdoton uus suosikki on kuitenkin Onlysta ostettu hihaton kauluspaita, joka pääs tänään ekaa kertaa päälle. Tokmannin alennusmyynneistä oli ihan pakko saada kuulokkeet, koska noi on pyöräillessä paljon paremmat kun pelkät nappikuulokkeet.

IMG_3085
Farkkupaita New Yorker 14,90€
IMG_3102
Maksimekko Cubus 9,90€ (alennuksessa, normaalisti muistaakseni 29,90€)
IMG_3094
Pitsi"takki" Joen Jättikirppis 3,50€
IMG_3115
Takki Mammuttitori 5€
IMG_3059-horz
Hihaton kauluspaita Only 14,90€
IMG_3121
Kuulokkeet Tokmanni 9,90€ (norm. 19,90€)

Jotenkin kummallinen fiilis. Opiskelijat alkaa puhua kesälomista, ja mullakin alkaa opinnot kohta jo vähän hellittämään. Huomenna on vielä lainsäädäntötutkimuksen ja oikeussosiologian tentti (johon en oo lukenut yhtikäs yhtään) ja sitten on kuukauden tauko tenteistä. Kesäkuussa teen vielä kolme tenttiä ja yhden esseen, mutta toukokuun viimeisen viikon oon oikeestaan kokonaan lomalla. Mihin kaikki aika oikein ajautuu? Tänään on jo euroviisujen toiset semifinaalit. Ensimmäisistä semifinaaleista meni miun mielestä melkein kaikki oikeat jatkoon (paitsi San Marino mitä ihmettä) ja toisesta lähetyksestä on vaan yks suuri toive. Tietysti se että Suomi ja ihanat Softenginen pojat pääsis jatkoon! Kerrankin Suomi on ehkä miun lemppari kaikista biiseistä. Mulla on monta suosikkia tänä vuonna. Niihin kuuluu ainakin Norja, Malta, Armenia, Itävalta ja Islanti. Mitkä on teidän suosikkeja?


Kaikille tv2 auki klo 22:00, Suomi esiintyy kahdeksantena! GO SUOMI, GO SOFTENGINE!

xoxo,
Ilona-Anniina

4 kommenttia:

 1. aivan ihana toi maksimekko! noi kuulokkeetkin on hienot, pitää ehkä harkita itsekin samanlaisia. muistatko, onko tarjous kuinka kauan voimassa? niin ja onnea uuteen kotiin! Ü

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Noi kuulokkeet olivat myös hintaansa nähden äänenlaadultaan mulle positiivinen ylläri. Ei mitkään maailman parhaimmat hifi-kuulokkeet mutta oikein passelit arkikäyttöön! Muistaakseni toi tarjous oli ainakin tän viikon loppuun asti, en oo ihan varma oliko vielä ens viikon alussakin. Jos oot saanu tokmannin mainoksen niin siinä oli myös nuo ja siinä näkyi päivämääräkin :)

   Poista
 2. Moi sulla on tosi kiva blogi, ja uudet hiukset sopii tosi hyvin!! Laitoin spostia tonne iloaanniina osotteeseen, olis kiva jos vastaisit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Vastailinkin sulle sähköpostissa jo mutta kuten sinnekin kirjotin, en tiiä hirveesti muusta kun uefin mantsan opinnoista mitään kun en muualle hakenut opiskelemaan.

   Poista