3. toukokuuta 2014

VAPPU 2014

Tää vappu oli miun ensimmäinen ihka aito opiskelijavappu. Vapun härdellejä tietysti jonkin verran häiritsi just vappuaatoks sijoittunut muuttopäivä, mutta onneks jonkin verran ehdin kuitenkin osallistumaan. Vapun aikana olis ollut vaikka minkälaista tapahtumaa, mutta miun osallistumiset rajoittu 8-Approon ja Sawo-Karjala Excursioon ja tietysti itse vappuaaton illan juhlintaan. Ihan tarpeeks olivat kyllä nekin :-D Vappupäivänä käytiin vanhempien luona syömässä, purettiin uuden asunnon tavaroita ja syötiin munkkeja siman kanssa. Parasta tässä vapussa oli se että sai laittaa päälle haalarit ja päähän ihka aidon yo-lakin!

Untitled

Sawo-Karjala Excursio on ISYY:n perinteinen vappuaatonaattona järjestettävä tapahtuma, jonka ideana on kiertää bussilla ympäri Itä-Suomen erilaisia kapakoita ja ravintoloita ja muita anniskelupaikkoja. Bussi lähti jo klo 12 ja kierros kesti kokonaiset kahdeksan tuntia, jonka aikana ehdittiin käymään Liperissä, Rääkkylässä, Pyhäselässä ja Kiihtelysvaarassa. Bussissa oli kyllä aitoa juhlafiilistä ja osa pysähdyspaikoista oli viihtyisiä. Pikkusen parempi ilma kun olis vaan ollut...

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Vappuaattona herättiin siis Hannan kanssa aamulla tekemään muuttoa. Tavaroiden kantamisessa ja siivoamisessa meni odotettua kauemmin ja keskustaan liikkelle päästiin vasta vähän ennen kahdeksaa. Suurin osa vapputapahtumista menikin siis ohi, mutta muuten vappuaattoa vietettiin aika tavallisesti kavereiden kanssa ulkona heiluen, pitsaa syöden ja hyvästä seurasta sekä hauskoista jutuista nauttien.

Untitled
Untitled
Untitled

 Ihanaa alkanutta toukokuuta kaikille!

xoxo,
Ilona-Anniina

4 kommenttia:

  1. Missä päin Kiihtelysvaaraa tuo bussi pysähtyi? Entinen kotipaikkakunta, siksi kiinnostaa :)

    VastaaPoista
  2. Toi tukka sopii sulle niiiiiiiiiin hyvin! Oot kaunis sekä erittäin aikuisen näköinen :-) Aivan ihana!

    VastaaPoista