19. toukokuuta 2014

Viikonloppufiiliksii jee

 sdgf

Kello on 23:41 ja vielä näyttää +12! Siis miettikää miten lämmin tuolla ulkona on! Auttaa edes vähän tähän fiilikseen, sillä tuntuu että edelleenkin hukun kouluhommiin. Niin paljon tekemistä, olevinaan paljon aikaa mut oikeesti seuraavaan tenttiinkin on vaan pari viikkoa ja pari hassua päivää. Huoh. Päätin että tänä viikonloppuna teen jotain tosi kivaa ja lähen ulos ja kaikkea. No, sitten olikin lauantai ja kello oli 00:50 ja huomasin että kirjotan koneella oppimispäiväkirjaa. Vois varmaan yrittää rentoutua vähän.

Untitled
Lauantain asua: miettikää ei ollu ees kunnollista takkia päällä!

Lauantaina kävin moikkaamassa äitiä ja Veetiä ja sain kuulla että heinäkuussa olis kuulema lähtö Lontooseen. Jännää! Luulin että koko kesä menis ihan koti-Suomessa, mutta pieni reissu tulee kyllä tosi tarpeeseen ennen heinäkuun puolesta välistä alkavaa työurakkaa. Illalla pidettiin vielä siskon kanssa herkkuiltaa kun tehtiin pitsaa ja katottii X-Men 2. En millään malttas oottaa enää ens viikolla ensi-iltaan tulevaa X-Men: Days of future past -leffaa!!! Siis siinä on kaikki parhaat, ääks iiks jee! Onks kukaan muu teistä hullu ahmafani?

Untitled
Untitled
Untitled


Vois mennä nukkumaan. Oon aika tylsä.

xoxo,
Ilona-Anniina

3 kommenttia:

 1. Oiii x-men ja eritoten huhgh jackman, kyllä odotan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi oli ihan sairaaaaaan hyvä leffa kyllä!! :) En malta oottaa millon nään uudestaa :-D Kaikki parhaat näyttelijät <3

   Poista
 2. Heips!

  Tein facebookiin ryhmän Joensuulaisille bloggaajille. :) Ois kiva saada sinne paljon porukkaa, jotta vois sopia vaikka blogimiittejä yms. Jos haluut messiin, laittaisitko vaikka mun blogiin kommentteihin sun s-postiosoitteen, jotta voin sitä kautta kutsua sut ryhmään! :)

  Terkuin, Enni
  http://elamaa-enni.blogspot.fi/

  VastaaPoista