18. kesäkuuta 2014

Chocolate brown hair

Tukkakriisiin saatiin jonkinlainen vastaus viime sunnuntaina. Aamulla suihkun jälkeen aloin kattelemaan omaa peilikuvaani ja totesin että nyt harmaanruskean juurikasvun aika lähteä. Kävin sitten ostamassa Nectra Color-merkkisen suklaanruskean värin ja lopputuloksena on taas tasaisen värinen lämmin tummanruskea. Mitäs tykkäätte? Onko ruskea mun väri, vai olisko punanen tukka kuitenkin parempi? Toi väri oli muuten aivan tosi hyvä, lopputuloksesta tuli kiiltävä ja hiuksista pehmeät!

 IMG_3559
 IMG_3552
 IMG_3546

Tää viikko on mennyt töissä. Jalkapalloihmisenä oon tietysti myös kattonut mm-kisoja sen minkä oon jaksanut. Tän päivän Hollanti-Australia peli oli huippua katsottavaa! Etenkin kun paistoin vähän pitsaa iltaruuaks, namnam. Hyviä uutisia myös meidän parvekkeelta. Nimittäin peruna on lähtenyt  viimein kasvamaan! Jihuu! Olin ihan superinnoissani kun huomasin noi pienet vihreät taimet mullan seasta. Pienet tomaatitkin on jo amppelissa ja salaatti kasvaa minkä ehtii. Eilen postissa saapui kovasti odotettu paketti. Kääröstä paljastui iso ebaysta tilattu maailmankartta, joka olis tarkotus laittaa olohuoneen seinälle esille.

IMG_3612
IMG_3582
IMG_3585
IMG_3588
IMG_3598

Vielä pari päivää töitä ja sitten onkin jo juhannus (?!?!). Mulla on juhannusviikonloppuna tarkotuksena vaan ottaa rennosti, kun seuraava viikko onkin taas lukemista täynnä. Lontoon reissuunkaan on enää pari viikkoa (?!?!).

xoxo,
Ilona-Anniina

4 kommenttia:

  1. Wau! Noi hiukset soppii sulle tosi hyvin, näyttää raikkaalta ja pirteeltä. Eksyin juuri sattumalta blogiisi ja taidanpa jäädä lukijaksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Kiva kun eksyit, ja lämpimästi tervetuloa!

      Poista