21. kesäkuuta 2014

Juhannus 2014

Hyvää juhannusta kaikille!
Mites teidän juhannukset on sujunut kylmistä keleistä huolimatta? Meillä täällä Joensuussa kävi sinänsä hyvä tuuri, ettei taivaalta oo missään vaiheessa tullut lunta/räntää/muutasellastashittii ja juhannusaattona säästyttiin vesisateilta. Ei toi mikään ihannesää kyllä siltikään ollut, sillä tuntu että takki päälläkin tuli vilu... Mie vietin tänä vuonna ystävieni Annan, Elinan ja Juulin kanssa ihan kaupunkijuhannusta. Tää taitaa olla nyt neljäs (?) peräkkäinen juhannukseni kaupungissa. Perinteeks on myös muodostunut juhannusaaton aamupäivän työt torilla kahviolla :-D Eiliseks meille oli tyttöjen iltana suunnitelmana herkutella grilliruokia ja pitää hauskaa. Molemmissa onnistuttiin.

IMG_3643
IMG_3690
IMG_3646

Iltaa varten oltiin hankittu jos jonkinmoista grillattavaa. Ruokaa olikin sitten näköjään kertynyt ehkä vähän liikaakin... :-D Vai voiko grilliruokaa muka ikinä olla liikaa? Grillailtiin nimittäin lihan lisäksi kasvisvartaita, halloumia, tuorejuustolla täytettyjä sieniä, ananasta ja maissia. Niin ja mulla myös kokeilussa tofupaketin jämät, joista tosin tuli tosi mauttomia ja kumimaisia. Ens kerralla marinoin ne kunnolla. Grillimestarina toimi Chef Juulia ja meitä mukana viihdyttämässä oli maailman ihanin labradorinnoutajavanhus Nasti. Grillaamisessa meni jonkin aikaa ja voi sitä onnea kun vihdoin päästiin syömään! Ja sit kylmän ilman myötä tietysti kaikki ruuat jäähty tosi nopeasti :-D

IMG_3654
IMG_3640
IMG_3667
IMG_3634
IMG_3678
IMG_3687
IMG_3698

Ruuan jälkeen siirryttiin sisälle. Juteltiin ja pelattiin. Ultimate-anti-lautapeli-ihmisenä (sori) Rappakaljan pelaamisesta ei tietenkään tullut mitään mun osalta, joten vaihettiin Aliakseen. Sitäkään ei tosin jaksettu ihan loppuun asti pelata :-D Keskiyön aikoihin mentiin sit takas ulos sytyttämään nuotio ja paistamaan siinä vaahtokarkkeja. Oli oikeeta tunnelmaa kun istuttiin kaikki siinä vieri vieressä nuotion edessä paistamassa vaahtokarkkeja, kuunneltiin musiikkia ja naurettiin. Ystävät on parhaita.

IMG_3703
IMG_3705
IMG_3709
IMG_3720
IMG_3729

Tänään oli sitten juhannuspäivällisen vuoro vanhempieni luona. Huomisen vielä lataan akkuja ja öllötän sekä möllötän, sillä ens viikolla pitää saada taas kaks tenttikirjaa luettua ja yks essee kirjotettua loppuun. Jee.

xoxo,
Ilona-Anniina

2 kommenttia:

  1. Mie savustin juhannuksena Ruunaalla sadevaatteita :) Mahottoman söpö oot ;) -A-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän pieni sade mitään haittaa! Kiitos :)

      Poista