14. kesäkuuta 2014

Kiitollinen, siunattu, onnellinen

Mulla on ollut hyvä viikko. Tiistaina kävin mökillä heittämässä talviturkin ja syömässä kesän ekat muurinpohjaletut. Torstaina olin torikahviolla töissä ja muistin miten on tavallaan mukavaa olla kesäaamuna töissä jo klo 6:30. Perjantain tentti meni paremmin kun odotin (tuloksia odotellessa tosin :-D). Parasta tässä viikossa oli kuitenkin ehdottomasti Sannin vierailu. Ystäväni Sanni on siis ollut tammikuusta lähtien Belgiassa au pairina, mutta tuli tällä viikolla pääsykokeiden takia muutamaks päiväks käymään ihanassa Joensuussa. Ja voi vitsi miten olikin mukava nähdä tuota tyttöä pitkästä aikaa! ♥

IMG_3461
 IMG_3520

Perjantaina vietettiin kamujen kanssa iltaa juhlien Sannin huomisia synttäreitä vähän etukäteen. Sateisen pilvinen ilma väistyi onneks iltaa kohden joten päästiin illaks ulos. Käytiin ostamassa piknik-evääks vähän suolasta purtavaa, hedelmiä ja keksejä. Tein tarjolle kasvispiirakkaa Kinuskissan hyväks todettua ohjetta mukaillen. Sannille piirreltiin kuvissa näkyvä paita 20-vuotissynttäreistä muistoks. Aurinkoinen ilta, ystävät, mansikoita ja skumppaa - mitä sitä muuta muka tarvii? Siis miten toi oikeesti kirjotetaan? 20-vuotissynttärit, 20-vuotis synttärit vai häh? En osaa enää!

Untitled
IMG_3484
IMG_3464
IMG_3476
IMG_3462
Untitled

Mun kesä on lähtenyt kyllä hyvin käyntiin. Enää pari hassua viikkoa, muutamia työpäiviä ja pari tenttiä niin Lontoon matkakin on jo käsillä. Hymyilyttää. Toivottavasti teitäkin!

xoxo,
Ilona-Anniina

2 kommenttia:

  1. Olet nätein tyttö päällä maan! Silmälasit pukee sinua paremmin kuin hyvin!

    VastaaPoista