9. kesäkuuta 2014

VIDEO: Summer 2014 bucket list

Uudistunut ilonaanniina täällä moi! Blogin ulkoasua hioin eilen illalla. Ajattelin että uus ulkoasu vois tuoda vähän intoa bloggailuun. Banneria varten mulla ei oikein löytynyt mitään kuvaa, joten pitää nyt miettiä minkälaisen siitä kehittelisin. Tällä hetkellä tekstibanneri välttäköön :-) Kavensin blogin leveyttä vähän että se näkyy paremmin myös pienillä näytöillä ja siirsin tavaraa oikeeseen sivupalkkiin. Blogilista, bloglovin, tunnisteet sekä hakukone taasen löytyvät blogin alatunnisteista ihan sivun alareunasta. Mitäs tykkäätte?


Eilen kuvasin myös mun kesän bucket listia videolle, olkaat hyvä! Editoinnissa ja lataamisessa kesti sen verta kauan ettei video ehtinyt julkaisuun enää sunnuntain puolelle, joten pahoittelut siitä. Samoin pahoittelut siitä että pari kohtaa listalta piti karsia pois videosta (toisen unohdin ja toisesta ei tullut oikein mitään).

Ehkä tämä tästä taas lähtee! Toivotaan ainakin!

xoxo,
Ilona-Anniina

2 kommenttia:

  1. Paljonko opintopistetavoite sitten olikaan? Paljon nyt kasassa?: D

    VastaaPoista
  2. Se riippuu vähän miltä kantilta kattoo! Opintotukien puolesta miun pitäs saada 50 op mutta tavoitetahti muuten on 60 op. Tällä hetkellä on kasaassa vähän vajaat, mutta jos ihme tapahtuis ja pääsisin kaikki kesäopinnot läpi (vaikee uskoo) niin tältä vuodelta tulis 67 op.

    VastaaPoista