15. heinäkuuta 2014

Ilosaarirock 2014

Ilosaarirock HUHHUH! Tänä vuonna olin niin onnekas että pääsin osallistumaan rokkiin. Mulla kävi lipun kanssa tosi hyvä tuuri, sillä Lontoon reissun aikana sain viestiä että olin voittanut Kerubin kesäkisasta rokkirannekkeen!
Lauantaina olin aamupäivän töissä, mutta vaatteidenvaihdon ja pienen laittautumisen jälkeen me oltiin Annan kanssa valmiita katsomaan J. Karjalaista ja sitten koko porukalla Sannia. Kuumuudessa tuli vähän heikotus, joten oli pakko saada vesipullo täytettyä ja ruokaa haettua. Katottiinkin Annan kanssa ihanan seksikkään Herra Ylpön & ihmisten keikan alku nurmella istuen ja syöden. Loppukeikka sit tanssittiin kun hullut :-D Keikan lopuks Ylppö vielä ilmotti että tää kesä on heidän viimeinen, liekköhän totta? Hope not! Kun muut meni kattomaan Haloo Helsinkiä me suunnattiin Elinan kanssa rentolavan luo rantaan istumaan ja kuuntelemaan Aksimia. Keikan lopuks Aksim ilmotti että Afrikan manner on liittynyt Eurooppaan, joten myös Musta Barbaari tuli lavalle :-D Ja Prinssi Jusuf, johon oon megalomaanisen rakastunut. Hauskoja tyyppejä.

 Untitled
 Untitled
 Untitled
J. Karjalainen
 Untitled
Sanni
 Untitled
 Untitled
 Untitled
Aksim&Musta Barbaari&muu jengi

Kuuden aikoihin me lähdettiin kaverin kämpille vähän lepäämään ja syömään. Takasin alueelle tultiin vasta kymmeneks, jollon Studio Killers alotti soittamaan. En oikein tiennyt mitä kyseiseltä esiintyjältä odottaa. Viihdyttävä keikka oli sitten kuitenkin, ainakin teltassa oli hienot valoshowt ja hyvää tanssimusiikkia, vaikka animaatiot jäikin meiltä vähän näkemättä. Illan viimeinen esiintyjä oli Happoradio. Vaikka Happoradioo en sinänsä oikein ikinä kuuntelekaan, oli kuitenkin tosi kiva päästä tanssimaan ja laulamaan biisien mukana. Illan kruunas fantsut ilotulitteet. Väsyneinä me lähdettiin keikan jälkeen suoraan nukkumaan.

Untitled
Studio Killers
Untitled
Happoradio
Untitled
Untitled
Untitled

Sunnuntaina aamulla oli mukava herätä hyvin nukutun yön jälkeen kun aurinko paisto. Olin jo aamusta tosi innoissani, sillä tiesin sunnuntaista tulevan superi päivä. Kaveritkin aisti mun jännityksen ja levottomuuden... :-D Vietin rokkialueella oikeastaan koko sunnuntain sillä oli hirveen monta keikkaa nähtävänä.
Päivä alkoi Olavi Uusivirran hassuttelulla ja tanssittavalla musiikilla ja sen jälkeen Jenni Vartiaista kuunnellessa. Jenniä en kauheen pitkään kuunnellut, sillä lähdin omille teilleni kohti Ilosaari loungen levähdyspaikkaa. Koska arvatkaas kuka siellä oli! No ihana Tommy tietenkin! Pakkohan sitä oli käydä fiilistelemässä kun Tommy, Timo Kämäräinen ja Atik Ismail puhu jalkapallosta ja musiikista. Vaikka teltassa olikin aika kuuma niin teki hyvää päästä istumaan vähäks aikaa alas. Ja moikkaamaan mun all-time favourite tyyppiä. ♥ Toivottavasti nään Tommya taas pian, mieluiten keikan merkeissä tietty!

Untitled
Mulla on tästä puvusta niin ihana rintakehän keskeltä menevä rusketusraja :-D
Untitled
Olavi Uusivirta
Untitled
Untitled

Sydän täynnä iloa ja lämpöä ja haleja liityin kamujeni joukkoon sillä mentiin odottamaan Ellie Gouldingia. Eikä oo varmaan mikään yllätys että se olikin ihan huippu :-) Myöhemmin lähdin Annan seurana kuuntelemaan Lapkoa vähän epäilevin mielin mutta poistuin teltasta hyvissä fiilingeissä. Kyllä ne vaan osaa! Viimeisenä muttei vähäisimpänä olikin Portisheadin vuoro. Jossain vaiheessa päätin siirtyä kuitenkin jo ulos kattomaan jalkapallon mm-finaalia, mikä tulikin sitten katsottua kokonaan rokkialueella. Pelin venyessä jatkoajalle alko väsyttämään ja puhelimesta akku loppumaan joten vähän jännitti mitenhän löydän kaverit, joiden luona oli kaikki mun kamat. No, loppu hyvin kaikki hyvin ja yhden jälkeen olinkin jo pyöräilemässä kotia kohti.

Untitled
Untitled
Ellie Goulding
Untitled
Untitled
Lapko
Untitled
Portishead

Musiikki on maailman paras asia. Samoin kun ystävät ja muut ihanat ihmiset.
Ps. Pahoittelut siitä että nää kuvat ei oo mitään huippulaatua, puhelimella kun kuvasin koko viikonlopun :-)

xoxo,
Ilona-Anniina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti