20. heinäkuuta 2014

KESÄviikonloppu

Ilosaarirockin jälkeisenä maanantaina alkoi mun tän kesän työurakka. Oon tällä hetkellä töissä optikkoliikkeessä kun taas 1.8 aloitan myös työt yhdellä kahviolla. Joensuussa on ollut hurjat helteet tällä viikolla ja sama meininki näyttäs jatkuvan vielä seuraavankin. Iltaisin ja vapaapäivinä lämmin keli sopii mulle kyllä, mutta töissä olis mukavampi olla jos ei olis ihan niin kuuma koko aikaa. Perjantaina illalla vietettiin perheen kesken pari viikkoa myöhässä Hanna-siskoni synttäreitä. Paljon onnea Hanna ☻♥ Grillattiin ja syötiin ulkona, mutta kun alkoi tuulla niin piti siirtyä sisälle juomaan mansikkakakkukahvit. Lopuks katottiin vielä yhdessä vanhoja diakuvia iskän ja meidän lapsuudesta. Oli aika siistiä nähdä millasia upeita vaatteita oli 60- ja 70-luvuilla! :-D

Untitled
Veetistä on tehty talja?
 Untitled
 Untitled
 Untitled
Untitled
Untitled

Eilen töiden jälkeen päätin laittaa hihat heilumaan ja siivota meidän kämpän. Pitkän kuuraamisen jälkeen otin ansaitut nokoset ja illaks lähdin Jennylle hengailemaan, syömään pannaria, kattomaan leffaa ja leikkimään Jennyn perheen chihujen kanssa. Mitä pikkusia söpöjä :-) Vapaapäivänä oon myös alottanut lukemaan Kurt Vonnegutin Kissan kehtoa, joka on ollut aika outo mutta ihan hyvä! Tänään on ollut ihan täydellinen kesäpäivä. Aamupäivästä mentiin rannalle, jonka jälkeen meillä alko Hannan kanssa datenight eli dinner & a movie :-D Käytiin nauttimassa Gauden pitsat terassilla ja äsken just loppu X-Men first class.

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Ainiin! Nyt hyvien ilmojen myötä meidän parveke on oikeasti alkanut kukoistaa. Vai muistatteko vielä miten iloitsin siitä että peruna oli alkanut itää? Nyt se on jo niin iso ettei pysynyt pystyssä ilman tukikeppejä. Salaattiakin on jopa vähän liikaa näin kahden hengen tarpeisiin nähden.

Untitled
 Untitled
Untitled
Untitled

xoxo,
Ilona-Anniina

2 kommenttia: