1. heinäkuuta 2014

When a man is tired of London, he is tired of life

Miun loma on vihdoin ja viimein alkanut. Eilen kävin tekemässä kesän viimeisen tentin ja palautin viimeisen esseen. Töistäkin on vähän taukoa, oi ihanaa! Miulla on nyt pari viikkoa lomaa, jonka jälkeen alotan taas työt jotka kestävätkin sitten syyskuun puoleenväliin. Pitää siis ottaa kaikki ilo irti seuraavasta kahdesta viikosta :-) Viimeset sadepäivät on mennyt töissä, lukiessa ja laiskotellessa. Iltasin oon tietenkin kattonut jalkapalloa!

 IMG_3753-horz
 IMG_3850
 IMG_3866
 IMG_3802

Tänään oon hoidellu vielä viimesiä juttuja huomista varten. Tämä tyttö lähtee nimittäin viideks yöks Lontooseen! Oon aivan älyttömän innoissani, sillä reissu tulee todellakin tarpeeseen. Sen lisäks en oo koskaan aiemmin käynyt Lontoossa, joten vähän jo jännittää millasia ne dinot siellä museossa on ja näenkö Tardiksen Lontoon kaduilla. Kävin lainaamassa vähän matkalukemista ja oon yrittänyt pakata järkevästi (millasia vaatteita sinne oikein pitää ottaa??) ja kohta ajattelin mennä jo suihkun kautta nukkumaan sillä huomenna on aikainen aamu.

IMG_3855
IMG_3837
lomahullu
 
Ensi viikkoon siis!
 
xoxo,
Ilona-Anniina

8 kommenttia:

 1. Täällä oli tänään niin kuuma, että oli ihan sietämätön olo farkuissa ja t-paidassa! Toivottavasti säät jatkuu yhtä hyvänä teidänkin reissun ajan. :-----)

  VastaaPoista
 2. oi oon niin kateellinen, lontoo on täynnä ihania paikkoja ja ihmisiä ! <3

  VastaaPoista
 3. oi oon niin kateellinen, ite kävin lontoossa hiihtolomalla, aivan ihana kaupunki täynnä ihania paikkoja ja ihmisiä ja metrolla kulkeminen älyttömän helppoa ja nopeaa! ihanaa matkaa sinulle, ota kaikki ilo irti !:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otettu on! :-) Oli kyllä ihan tosi kiva reissu

   Poista
 4. Moi! Facebookissa pyöri taannoin 5 päivän positiivisuushaaste, ja sen takia pyytäisin sulta samanlaisen tänne blogiin, ehtoina on, että positiiviset asiat on siis arkipäivän pieniä juttuja (ohikulkijan hymy, aamiainen yms) :) Perusteluina haasteelle on se, että positiivisuutta ei voi koskaan olla liikaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitti hyvästä ideasta, tätä voisinkin toteuttaa pian :)

   Poista