23. syyskuuta 2014

Ensilumi - eikun siis mitäh?!

Eilen illalla tapahtui kummia. Päivän oli satanut vettä, mutta jumpalta kotiin tullessa piti ihan pikkusen hierasta silmiä. Kyllähän mie olin lehdistä lukenut että näin saattaa tapahtua, mutta että ihan oikeesti... Räntää ja aitoa LUNTA! Ylihuomiseks on kyllä luvattu jo sellasta säätä että valkoinen höttö sulaa luultavasti hetkessä pois. Mut kai tää on silti tavallaan ensilumi, tosin hyvin sohjoinen sellainen. Valkoinen maa tuli vähän niinkun shokkina mulle :-D Odotan kyllä innolla että maahan sataa kevyt "kuiva" lumi ja mun puolesta loskakelit voitas kokonaan skipata. Onneks on hyvät kumpparit ja sadetakki. Sadehousut vielä puuttuu :-(

IMG_5549
IMG_5588
IMG_5557
IMG_5590
IMG_5578
IMG_5599
IMG_5654
IMG_5644
IMG_5621

Miks aika tuntuu menevän vapaapäivinä paljon nopeammin? Tänään mulla oli koko aamupäivä vapaata, sillä menin vasta neljäks saksan tunnille. En kuitenkaan oikein tiedä mihin kaikki aika hävis, sillä ehdin ennen neljää vaan syödä, laittautua, käydä ottamassa vähän kuvia ja lukea ympäristönsuojeluoikeuden tenttikirjasta alkua. Ihan alko ahdistaa kun en saanut oikein mitään aikaseks :-D Lumisateen myötä tänään Joensuussa oli parin tunnin mittainen sähkökatkos. Oli aika jännää! Onneks sähköt kuitenkin palas ennen iltaa, ettei tarvii taskulamppujen kanssa kulkea pimeässä asunnossa edestakasin.

 IMG_5666
 IMG_5695-horz
 IMG_5729

Jee, huomenna pari luentoa ja illalla syksyn ekat haalaribileet! :-)

xoxo,
Ilona-Anniina

3 kommenttia:

  1. Stormbergiltä ja Helly Hansenilta löytyy hyviä ja halpoja sadepöksyjä :) Voin suositella siulle kumpaakin merkkiä ;)

    VastaaPoista
  2. http://www.sportamore.fi/tuote/76742-tretorn-tora-rainpants-f-svart Mie tilasin tuommoset. Ens viikolla pääsee toivottavasti testaamaan :)

    VastaaPoista
  3. On niin matala vyötärö noissa housuissa, että nyt joutuu etsimään jostain pitemmän sadetakin :(

    VastaaPoista