19. syyskuuta 2014

Fuksiaiset2014

Keskiviikkona meidän fukseista tuli aitoja oikeita corioliskoja ja loikkalaisia. Oli nimittäin fuksiaisten aika! Meillä fuksiaiset järjestetään aineittain ja ainakin mantsa&ympolilla on ollut tapana (ööh ei hajuakaan muista aineista siis), että tapahtumaa järjestää toiset vuosikurssilaiset. Niin tänäkin vuonna. Olin rastilla mukana pyörittämässä fukseja tukkihumalaan, ja pakko sanoa, että oli muuten kivaa hommaa! Meidän fuksit on niin mukavaa väkeä että kaikki lähti innolla peliin mukaan, eikä nurmikolle lentely ja kaatuileminen tuntunut haittaavan. Keskiviikolle sattui vielä oikein upea sää ja auringosta saatiin nauttia pitkälle iltaan asti. Tosin kyllä vähän kylmältä tuntu kun aurinko laski ja tuli pimeetä, mutta onneks olin varannut kunnolla lämmikettä mukaan.

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Fuksiaisten ja työpaikkani 1v-synttäreiden myötä oon alkanut ihmettellä mihin kaikki aika oikein katoaa. Tavallaan on kyllä mukavaa, että opiskelun ensimmäinen vuosi on ohi. Ei tunnu olo enää niin eksyneeltä kaiken kurssitulvan keskellä. Tosin edelleenkään en osaa vastata kysymykseen siitä, mitä musta tulee isona :-D Samoin en voi uskoa että oon ollut tuolla samalla optikkoliikkeellä kohta vuoden töissä. Oon tosi kiitollinen että pääsin niin huippuun paikkaan töihin! On ollut aivan super opettava vuosi, ja työpaikka on aidosti sellanen että sinne on kiva mennä ja siellä on kiva olla. Voitteko uskoa että jouluaattoonkin on enää 96 päivää?! Jo perinteiseks muodostuneissa 100 päivää jouluun -juhlissa tehtiin kavereiden kanssa tän syksyn ensimmäiset joulutortutkin. Nom.

5-TOURNAI-BKRD-54_1-tile
En malta oottaa että pääsen näkemään ite näitä Etnia Barcelonan uusia tämän syksyn malleja! Uusien lasien etsintä jatkuu siis edelleenkin :-)
Untitled

Katoitteks te uuden Vain elämää-kauden ekan jakson? Onko täällä muita, joita harmittaa se miten paljon mainoksissa ja koosteissa paljastetaan jaksoista? :-( Ennen biisivalinnat pidettiin hyvin salassa, mutta nyt kaikki biisit saa tietää joko iltalehdistä, mainoksista tai koosteista ennen mainoskatkojen alkua! Kaikki jännityshän siinä kaikkoaa. Miun mielestä sen kuka laulaa mitäkin jännittäminen oli aina parasta koko ohjelmassa :-D

xoxo,
Ilona-Anniina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti