9. syyskuuta 2014

Punapääpolkkatukka

Huh mitä flunssaa on ainakin täällä itäisessä Suomessa liikkeellä! Viikon sairasloman jälkeen pääsin sängystä ylös ja nyt reilun kahden viikon jälkeen alkaa nuha sekä yskä erittäin hitaasti mutta varmasti loppumaan. Noh, flunssasta selvinneenä ja kohta kesätyöt suorittaneena ajattelin palkita vähän itseäni ja aloittaa uudet hiukset-operaation. Vihdoin ja viimein! Kulahtanut ruskea sävy ja erittäin paljon ylikasvanut polkkatukka sai väistyä uusien tuulten tieltä. Kotona tehtiin ensin värinpoisto ja seuraavana päivänä pistettiin punainen väri päähän. Lopputuloksena ainakin omaa silmää miellyttävä syvä punainen sävy.

 Untitled
 Untitled
 Untitled

Pitkän tukan kanssa ei melkein ikinä tarvinnu käydä kampaajalla, joten tuntui niin kummalliselta varalta kampaajalle aikaa kun edellisestä leikkuusta oli "vain" neljä kuukautta :-D Kävin opiskelijatytöllä kampaamo Maretissa ja oon lopputulokseen tosi tyytyväinen. Jostain syystä kuitenkin sekä tähän punaiseen väriin ja lyhyeen malliin totuttelu on tuntunut aika vaikealta. Vai mitäs te ootte mieltä?

IMG_5012
IMG_5099
IMG_5030
IMG_5020
IMG_5045

Monella on tuntunut alkavan jo koulut ja syysarki. Mulla kesätyöt jatkuu edelleenkin - vielä tämän viikon. Tänään alotin kuitenkin pehmeän laskun yliopisto-opiskeluun kun oli saksan kurssin ensimmäinen tunti. Koska haaveenani on päästä Saksaan vaihtoon keväällä 2016 ajattelin että kielitaitoja olis hyvä vähän parantaa :-D Muutenkin tälle syksylle mulla on aika paljon kursseja valittuna, saa nähdä mitkä kaikki saan tehtyä. Tänään varattiin Hannan kanssa kirpparipaikka! Sen alkamiseen on tosin vielä kuukausi aikaa sillä ei taideta olla ainoita joilla oli syyssiivous mielessä, heh. Paikka tulee alkamaan siis 8.10. Joensuun Valintakirppiksellä :-)

IMG_5152
IMG_5159

xoxo,
Ilona-Anniina

2 kommenttia: