13. syyskuuta 2014

Reality is a lovely place but I wouldn't want to live there

Syksy on virallisesti tulossa! Eilen mulla oli nimittäin kesätöiden viimeinen päivä. Olin töissä kahvilassa josta saa maailman parhaita karjalanpiirakoita. Niitä jää kyllä vähän ikävä! Tavallaan on kuitenkin tosi kiva päästä taas arkeen ja aloittamaan opintoja. Muutenkin mie tykkään kovasti syksystä ja talvesta vuodenaikoina. Tänäänkin aamulla oli ihanan raikkaan viileä ilma. Tuntui että happea oli ihan mielettömästi ilmassa ja oli helppo hengittää. Odotan kyllä joulua vielä enemmän, mutta onneks sinne on enää 103 päivää :-)

Untitled
IMG_5162
IMG_5210
IMG_5192

Työpäivän jälkeen alettiin miettii Hannan kanssa mitä tehtäis ruuaksi. Saatiinkin sitten idea fondue-illasta! Meidän perheessä on jo pitkään ollut tapana tehdä juustofondueta yhdessä tasaisin väliajoin. Se on ihan suurinta herkkua, nom. Muutenkin on fondue on ihana ruoka yhdessä syötäväks ja muodostunut aika perinteiseks herkuks esimerkiks Euroviisuja kattoessa :-D Muuten oon viettänyt aikaa muun muassa katsoen ahkerasti Netflixistä maailman hauskinta reality-sarjaa eli RuPaul's Drag Racea (huippu-drag queen haussa). Viihdyttävin löytö pitkiin aikoihin!

Untitled
Untitled
IMG_5232

Tänään illalla saadaan vielä vieraita kun serkkutytöt Anni ja Aino tulee meille yökyläilemään :-D Ihanaa vaan olla ja öllöttää ilman stressiä mistään. Huomenna ja maanantaina on vielä täysin vapaapäivät (jos perunannostoa ja pyykinpesua ei lasketa työksi.)

xoxo,
Ilona-Anniina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti