28. syyskuuta 2014

Sehän on taas sunnuntai

Mulla on ollu hyvä viikonloppu. Lauantaina olin töissä, kävin vanhempieni luona, vaihdoin kuulumiset perheen kanssa, pelasin Wiitä, söin susupaloja ja katsoin kaverin kanssa illan Spider-Man 2sta. Samoin tänään on ollut hyvä päivä. Nautin hitaasta aamusta ja käytin tunnin sunnuntaihesarin rauhassa lukemiseen. Kahvittelun jälkeen päätin kokeilla osaanko vielä tehdä geelikynsiä. Kyllähän noi vielä jotenkin onnistui! Tein omalla mittapuullani olevinaan lyhyet kynnet mutta kappas, ovathan nämä käytössä silti aika kummalliset. En edes muista millon mulla on viimeks ollut tälläset kynnet. Siitä on varmaan jo melkein vuosi? Pitkän pohdinnan jälkeen valitsin hileisiin vähän vaaleanpunaista ja lilaa.

IMG_5733
IMG_5741
IMG_5748
IMG_5753
IMG_5763

Lounaaks tein herkutteluruokaa eli tonnikalavoileipiä ja ranskalaisia. Nomnom. Käytiin Hannan kanssa kahvilla mummon luona ja tultiin ruokakaupan kautta kotiin. Tiiättekö mistä voi nähdä että syksy on saapunut? Kaikki sarjat alkaa taas pyörimään telkkarissa! Sunnuntaista on tullut mun telkkaripäivä. Sillon tulee Catfishin ja Doctor Whon uudet jaksot. Tänään katoin myös hypetettyä Vino Showta, mikä oli ainakin mulle ihan jäätävä pettymys (ja niin näköjään myös aika monelle muulle twitterin perusteella). Jaksoin kattoa reilut 20 minuuttia eikä naurattanut yhtään. Kohtalontovereita? Jotenkin ohjelmasta oli saanut mainosten perusteella ihan erilaisen kuvan. Harmi juttu! Olisin mieluusti kattonut jotain hyvää hauskaa huumoriohjelmaa. Onneks on sentään keskiviikkoiset Hyvät & huonot uutiset, jotka ei petä koskaan. Henkka Hyppönen on mun ehdoton lemppari.

IMG_5744
IMG_5801

Ja jee, tänään on mun synttäreihin enää tasan kuukausi.

xoxo,
Ilona-Anniina

Ps. Tein nää kynnet ihan vaan kapinoidakseni alla näkyvää 9gagin etusivulta löytynyttä kuvaa vastaan. Raivostuttaa ehkä maailman eniten että joku vois oikeesti edes ajatella noin. Tai nojoo, kyllä mie ainakin teen kaikki ulkonäkööni liittyvät asiat vaan sillä perusteella tykkääkö miehet vai ei. Ei sillä omalla maulla niin väliä, sillä me naisethan ollaan olemassa vaan miestä viihdyttääkseemme. Ja tästä tulikin mieleeni, oottehan te jo kattonut tän mahtavan f-sana-videon? Jos ette, niin suosittelen! Se on hieno ja kröhöm siellä on mukana hienoja ihmisiä.


4 kommenttia:

 1. mitä sä laitoit noihi tonnikalaleipiin :D (muutaku tonnikalaa? :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.pagen.fi/enemman-kuin-leipaa/leipa-ja-kala-ayriaiset/Oivallus-Tonnikala-Sandwich/
   Tuon tyyppisen täytteen tein, paitsi että maissin sijasta laitoin tomaattia :-) Ei siis mitään erityistä.

   Poista
 2. Upea video!! Kiitos, en oo itse tuota mistään huomannut! Miusta on aina jotenkin tosi vaikuttavaa, kun monet yhteiskunnan tutut henkilöt menee yhteen ja tekee jotain tärkeetä. Katson "We are the world"-musavideota(uutta ja vanhaa versiota) aina esimerkiks ihan kyyneleet silmissä. Tää oli superhyvä! Ja jaan siun fanituksen Tommy Lindgreniin!
  Oon menossa Lontooseen ens viikolla miun pikkuveljen kanssa, ja sinun blogin vinkkien perusteella varasin saman hotellin missä te olitte, kiitos siitäkin, oot ollut hyödyksi!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toi on munkin mielestä ihan mahtava video ja kampanja. Ja Tommyn teksti tossa videolla on aivan nerokas :-) Ihanaa että kerrankin miehet puhuvat feminismistä.
   Kiva kuulla että mun blogista voi olla vähänkin apua ja iloa, jee! :) Ihanaa reissua teille, nauttikaa!

   Poista