8. lokakuuta 2014

Joko nyt on keskiviikko?

Päivät on tuntunu täyttyvän kaikista koulujutuista ja muusta ohjelmasta. Oon myös pitkästä aikaa ehtinyt käymään vähän liikkumassa: salilla, sisäpyöräilyssä, bodybalancessa ja venyttelyssä. Huomenna mulla on ennätyspitkä päivä, 10h koulua. En kyllä tiiä miten hyvin ton jaksan :-D Tänään sain VIHDOIN ja VIIMEIN aikaseks jutun, jonka mun on pitänyt tehdä jo pitkään. Kävin varaamassa ajan uutta tatskaa varten! Sen aika koittaa 13.11. ja edessä on vähän isompi värillinen kuva, joka luultavasti tehdään kahdessa osassa. Tää on siis mun 20-v synttärilahja itselleni :-) En tiiä miten jaksan odottaa vielä yli kuukauden!

 Untitled
Untitled
Untitled

Eilen käytiin viemässä kirpparipaikalle Hannan kanssa tavarat. Se alkoi tänään keskiviikkona 8.10. ja kestää ens viikon tiistaihin eli 14.10. Paikka on Joensuun Valintakirppiksellä numero 62. Enimmäkseen vaatteita ja asusteita on myynnissä. Kantsii käydä kurkkaamassa jos kiinnostaa nuorten vaatteet ja hyvät kirpparihinnat :-)

Untitled
Untitled

Haluaisin lopuks viel lisätä pari biisiä. (Suomen euroviisuedustajalta) Softenginelta ilmestyi kolmas sinkku The Sirens. Tähän mennessä kaikki näiden poikien biisit on kuulostanu superhyvältä, joten odotan kyllä vähintäänkin innolla 17.10. ilmestyvää We created the world-albumia! Owl Citykin on alkanut aika ajoin julkaisemaan uutta musiikkia, Ultraviolet-ep:n lisäks on nyt tullut kaks muuta biisiä, Tokyo ja You're not alone. Brandonin Run free oli hyvä ja niin on myös uus Put me on. Mutta missä on RTBBJS ja DJBB?


xoxo,
Ilona-Anniina

1 kommentti:

  1. Oi että, mukava sitten nähdä millaisen kuvan otat! :) Hyvään aikaankin otat kuvan, miulla on sattunut viimeisien vuosien ajan tatuointiajat aina kesälle, niin pitää olla uimatta ja suojata tuoretta tatuointia auringolta. On se kuitenkin sen arvoista ja muutamia viikkojahan siinä menee, niin ei sinänsä paha juttu. ^^

    VastaaPoista