24. lokakuuta 2014

We created the world

Otsikko on ihanan Softenginen 17.10. julkaistun debyyttialbumin nimi. Kannattaa ehdottomasti käydä kuuntelemassa vaikka Spotifyssa tota kyseistä levyä, on nimittäin ainakin mulla ollut tosi aktiivisessa soitossa :-) Kaikki levyn biisit on hyviä, mutta mun lemppari on ehkä kuitenkin In Disarray.
Softengine – In Disarray

Pari päivää sitten Elina värjäs miun hiukset. En vaan oppinut tuntemaan oloani kotoisaks enää punaisessa värissä. Ehkä se oli lyhyemmän mallin ja punaisen värin yhdistelmä, mutta naama näytti jotenkin tosi vieraalta :-D Sen takia päätin palata takaisin ruskeaan väriin. Valitsin L'Oréal Récital Préférencen (voi jestas kirjotin tota varmaan tunnin) sävyn 4 eli keskiruskean.  Noh, "keskiruskeasta" väristä tulikin vähän tummempi kuin mitä odotin, mutta tummaan väriin totuin jo heti seuraavana päivänä. Itse asiassa näin tumma ruskea näyttääkin aika hyvältä! Vai mitäs te tykkäätte? Tolla värillä hiuksista tuli tosi kiiltävät ja kiilto on kyllä pysynytkin. Toivotaan vaan ettei väri kulahtais helposti. Kiitos vielä Ellu ♥

IMG_5998
IMG_6001

Eilen pidin vahingossa omaa lomaa. Aamulla opiskelin ens viikon tenttiin. Hannan kanssa käytiin moikkaamassa mummia, minkä jälkeen lähdin pyöräilemään kirpparille. Kirpparilla kierrellessä älysin että saksan tunti alkais jo tunnin päästä enkä ollut valmis, pitäis vielä syödä lounasta ja kotitehtäviäkin oli tekemättä. Päätin sitten, että teen päivästä sellaisen jolloin ei ole kiire minnekään. Kiertelin kirppiksen rauhassa loppuun. Ja onneks kiersinkin! Löysin nimittäin Benettonin sinapinruskean villakangastakin. Lyhyemmät hihat rajaa tosin pikkusen käyttöaikaa, mutta muuten oikein mukava ja pehmoinen takki. Loppupäivä meni sit ihanan rennosti. Keitin ruuaks tortellineja ja katoin Hobitin ensimmäisen osan.

IMG_5976
IMG_6189 (2)
 IMG_6245
 IMG_6084
 IMG_6255

Kivaa perjantaita kaikille!

xoxo,
Ilona-Anniina

6 kommenttia:

 1. Bongasin siut tänään Joensuun uudelta mainosvideolta! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voi ei, pääsin työpäivän aikana sit sellaiseen juttuun mukaan :-D

   Poista
 2. Tuliko kenties mieleen että ois lasten takki :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika kummallisen mallinen lapsi olis se :-D

   Poista
 3. Taskujen ja kiinnitys juttujen korkeuden sekä hihojen pituuden perusteella lasten takki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kokoa M? Anyways, olipa lasten tai naisten tai miesten takkki, mitäs väliä sillä jos ite tykkää.

   Poista