21. marraskuuta 2014

Jouluaattoon enää 33 päivää

Ikean reissusta inspiroituneena aloin viime sunnuntaina sisustamaan mun huonetta vähän uudelleen. Halusin maton ja verhot vaihtoon, ja yllättäen kivat löytykin ihan omasta takaa täältä meidän huushollista! :-D Hannan verhovalikoimista löyty kauniin syksyiset Vallilan Finlandia-verhot, ja niiden kaveriks laitoin punaruskean pyöreen maton. Näitten lisäksi vaihdoin sängyn ja yöpöydän paikkaa, ja ripustin 20-vuotislahjaksi mummolta saamani ihanan suojelusenkelitaulun sohvan päälle suojelemaan sohvaperunaminääni. Tällä hetkellä meillä on taas Hannan kanssa asunnonhaku päällä, kun joudutaan luopumaan nykyisestä asunnosta. Että jos joku tietää Joensuun keskustan läheltä vapautuvaa kolmiota, joka kaipailis kahta huippuhyvää vuokralaista, mulle saa laittaa sähköpostia! :-)

IMG_6586
IMG_6595
IMG_6596
IMG_6611

Loppuun vielä muutama juttu, että saadaan tästä postauksesta oikein sillisalaattien sillisalaatti. Talven pelastajani saapuvat viime viikolla, Dermosilin tuotteet nimittäin. Aika pahaankin talvi-ihottumaan oon käyttänyt mm. Dermosilin talvi-voidetta, extra voidetta ja extra käsisaippuaa. Voin kyllä ehdottomasti suositella, ainakin mulla toimivat parhaiten kaikista niistä miljoonista tököteistä mitä on tullu kokeiltua. Viime päivät on menny Supernaturalia kattoessa. Sain vihdoin katottua tökkivän seiskatuottarin, ja nyt oon päässyt taas oikein ton sarjan makuun! Ensimmäiset joulukortitkin oon saanut tehtyä jo. Jouluun on enää niin lyhyt aika, ei millään malttas odottaa.

IMG_6579
Untitled
IMG_6621

Nyt pitää alkaa pakkaamaan, sillä ollaan lähdössä tyttöjen kanssa viikonlopuks mökkeilemään. Ihanaa luksusta päästä keskelle ei-mitään mukanaan vaan mukavat vaatteet, lautapelejä, saunakamppeet, netflix ja hyvää ruokaa.

xoxo,
Ilona-Anniina

2 kommenttia:

  1. Siis häädetäänkö teidät siitä asunnosta vai miks ihmeessä joudutte muuttaa? :o Vastahan muutitte siihen asuntoon...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiii ei häädetä! Vaan vuokranantaja tarvitsee asunnon takas omaan käyttöön. Tosi harmi juttu kyllä, mut niin se elämä vaan muuttuu!

      Poista