15. marraskuuta 2014

Lenni

Viime torstaina koitti vihdoin ja viimein pitkään odotettu päivä. Kävin ottamassa toisen tatuointini! Tällä kertaa varasin ajan ihan tänne Joensuuhun, La escobar familia-nimiseen liikkeeseen ja sain Janille ajan. Torstaina päivä alotettiin suunnittelemalla ja piirtämällä tatuointi valmiiks. Halusin siis new school-tyylisen, sarjakuvamaisen tyttömäisen linnun, joka seisois nuottiavaimen päällä. Tatuoijalla oli tosi hyviä ideoita ja näkemys, ja piirretystä suunnitelmasta tulikin paljon upeampi kun olin osannut ees kuvitella! Nuottiavain "sulatettiin" kuvaan laittamalla se vähän vinoon. Tällä kertaa tehtiin ääriviivat ja vähän varjostuksia, sillä kuvasta tulikin aika iso ja se pitää tehdä kahdessa osassa. Tammikuussa sitten paljon kirkkaita nättejä värejä, että saadaan Lenni oikeesti loistamaan :-)

IMG_6532
IMG_6548
IMG_6528

Oon tatuointini alkuun enemmän kuin tyytyväinen. Kaikkiin muotoihin, noihin silmiin, ihanaan masuun ja söpöihin varpaisiin. Kuvasta tuli hienompi kun odotin ja se on hyvin tehty. Tällä tatuoinnilla ei ole mitään erityisempää "tarinaa", vaan se on vaan koru iholla. Halusin nuottiavaimen johonkin tatuointiin, ja omasta mielestäni tällaiset new scool-tyyliset linnut on tosi ihania. Enkä malta oottaa että saadaan tatuointi valmiiks ja väritkin mukaan kuvaan.

IMG_6556
IMG_6549

Toinen viime päivien kiva juttu on se, että laitoin vihdoin ja viimein uudet lasit tilaukseen! Päädyin kymmenien kehysten sovittelun jälkeen Tommy Hilfigerin tummanharmaaseen vähän pyöreämpään/kissamaisempaan kehykseen, jossa on valkoset sangat. Nyt vaan pitää jaksaa odotella. Linssit tulee olemaan nykyistä erilaiset, lähityötä helpottavat linssit. Jos opiskelukin sujuis vähän vaivattomammin!

15609483589_7cdb3d4145_o-horz

xoxo,
Ilona-Anniina

10 kommenttia:

 1. Tuo tatska on kyllä sikahieno - toimii ihan pelkillä ääriviivoilla ja varjostuksillakin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vai pitäiskö edes kiittää kun kaikki propsit kuuluu ehdottomasti tekijälle :)

   Poista
 2. Saatko siis moniteholasit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En nyt onneks vielä (aikoihin) kuitenkaan! :-D Linssien alaosassa on +0,5 lisäys, eli mun tapauksessa silti nollaa tai vähän miinusta. Niiden tarkotus on helpottaa työskentelyä kun silmä rasittuu kun tarkentaa kauas ja sitten lähelle. Nuorisomonitehoiks niitä voi kyllä tavallaan sanoa siis.

   Poista
  2. Kuullostavat mielenkiintoisilta linsseiltä, löytyykö noista tietoja netistä? Itsellä kun tuntuu aina ajoittaain että silmät väsyy kun lukee kirjaa ja noista voisi olla apua.

   Poista
  3. Sittenpä nämä vois olla sulle juurikin hyvä vaihtoehto. Optikkoliikkeessä kannattaa käydä tarkemmin kyselemässä, siellä sitä osataan parhaiten neuvoa ja selvittää, millaiset linssit olis sulle just parhaat :-) Rodenstockin kansainvälisiltä sivuilta löytyy vähän tietoa juurikin tuosta linssistä mitkä mulle on tulossa:
   http://www.rodenstock.com/rodb2c/com/en/1332431/docId-1306361/Lenses/Single+vision+lenses/Impression%C2%AE+Mono+Plus+2.html
   Rodenstockin linssejä Suomessa myy ainakin Fenno-ketjun liikkeet. Muiden linssivalmistajien vaihtoehtoihin en oo sen tarkemmin tutustunut.

   Poista
 3. oii mikä ja tatuointi ja mitkä lasit! just tuollaiset lasit haluaisin itekin, mutta kun näöntarkastuksen jälkeen sanottiin ettei mulla ole tarvetta edes lukulaseille :( :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :-) Silmälasit on kyllä kivoja, vaikka välillä ärsyttääkin kyllä kun ei nää kunnolla. Mutta hei voit lohduttautua sillä että sulle voi joskus tulevaisuudessa tulla ikänäköö ja joudut vanhempana hankkii lasit :-D

   Poista
 4. Osaankohan udella että minkähintaista tatuoinnin ottaminen on liikeessä:)? Meinaan oon ettiny jo pidempään tatuointipaikkaa itäsuomesta opiskelijan budjetille sopivaksi :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuen tietysti tatuoinnista, tää tulee maksamaan sellaset kolmisensataa. Ei sillä hinnalla nyt niin, tärkeintä että saa onnistuneen ja hyvin tehdyn tatuoinnin :)

   Poista