8. marraskuuta 2014

Mull on lupa haluta muutosta

Jaahas, kappas kummaa. Mun muistikortti meni ja hajos, joten tänään otetut muutamat kuvat meni sitten sen mukana :-( Buuh, ihan kun ei muutenkin ois jo tarpeeks hankintoja mitä pitäis tällä hetkellä tehdä... Perjantaina aamulla oli kaavoitus- ja rakentamisoikeuden tentti, joka olis voinut mennä kyllä paremminkin. Noh, onneks hyviäkin juttuja tapahtuu. Pari päivää sitten satoi sentään kunnolla lunta! Sais mun puolesta tulla jo sellanen lumi, joka kestäis lopputalven. Tää lumi oli Joensuussa varmaan neljäs, sillä kaikkien jälkeen on heti tullut taas plussaa ja vesisadetta. Näyttää vähän siltä että niin käy myös tälläkin kertaa.

 Untitled
 Untitled
 Untitled

Yks siisti juttu on jäänyt esittelemättä blogissa! Äiti ja iskä oli nimittäin syyslomalla Barcelonassa, mistä sain tuliaisena ihan huippusiistin kirjan. Tollanen iso karttakirja täynnä kaikkia hienoja kuvia. Mitenhän monta tuntia oon saanut ton selaamiseen kulutettua... :-D Paljon kiitoksia siis äitille ja iskälle! Kiva saada muksan näkösiä kirjoja kirjahyllyyn.

IMG_6260
IMG_6264
IMG_6266

Joltain anonyymilta tuli ehdotus että voisin tehdä videota (kiitos sulle ideasta, niimpäs muuten voisinkin! :-D). Aloinkin miettimään, että olisko teillä jotain toivetta siitä millasta videota kuvailisin? Kysymyksiä, ihan vaan kuulumisia&höpöttelyä vaiko kenties jotain muuta teemavideoita? Toiveita saa laittaa! Videota kuvailen heti kun vaan saan toimivan muistikortin, ärrinmurrinmaksimus.

xoxo,
Ilona-Anniina

ps. Menkää kuuntelemaan Palefacen uutta Luova tuho -levyä! Aivan loistava albumi, ehdottomasti ainakin meikäläisen lemppari palen levyistä. Harmittaa kyllä kovasti etten mennyt kattomaan kun kyseinen tyyppi on just tänään keikkailemassa Joensuussa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti