2. marraskuuta 2014

November

Ihanaa alkanutta marraskuuta kaikille! ♥
http://media-cache-ec0.pinimg.com/originals/a2/24/fa/a224fabe4c8178dd96de34a4d9fc98d6.jpg

Tää viikko on mennyt tosi kivasti. Tiistaina äiti ja iskä tuli hakemaan mut illalla yliopistolta, sillä mentiin yhdessä Kerubiin syömään. Valitsin listalta vegeburgerin, joka oli kyllä erittäin hyvää! Ostettiin Kerubista Softenginen 14.11. järjestettävälle keikalle liputkin, enkä malttais enää oottaa että pääsen pitkästä aikaa taas yhden huippubändin keikalle. Softiksen pojat tekee varmasti illasta ihan loistavan. Ruuan jälkeen lähdettiin porukoitten luo vielä kakkukahveille ja saunomaan. Hannan poikaystäväkin pääsi just sopivasti rauhanturvaajan töiltään takasin Suomeen pariks viikoks mun synttäripäivänä, joten sain lahjana vähän tulisisia Afganistanista. Pinkki tais olla jokin teemakin tänä vuonna, kun Elinalta sain lahjaksi ihanan PiP Studion kahvikupposen ja onnenpossun suklaalusikan! :-) Kiitos kaikki ♥

IMG_6348
Untitled
Untitled
IMG_6345

Sain siskoilta lahjaksi Marimekon lahjakortin, ja kävinkin jo torstaina vähän kiertelemässä ja kaartelemassa Marimekon liikkeellä. Ajattelin, että voisin tällä kertaa hemmotella ihan vain itseäni ja ostaa jonkun kivan vaatteen/laukun/muun asusteen, mutta voi jestas miten onkaan vaikea päättää! Pitää lähteä joku päivä oikein hyvän ajan kanssa vähän mallailemaan, minkälainen paituli sitä tuliskaan mieluiten käyttöön. Ihannetilanne olis tietysti se että vois saada kaikkimullehetinyt... Lahjakortin lisäks Noora oli tilannut mulle Supernatural-sarjasta tutun amuletin, ja laitoinkin sen heti keskiviikon tenttipäivänä kaulaan :-D Amuletti tais toimiakin, sillä tentti meni hyvin.

emmi_62087_12-horz
emmi_53356_12-vert-horz
IMG_6470

Tää viikonloppu on ollut vähän erilainen kun miun viikonloput yleensä. Lauantaina oli nimittäin pyhäinpäivä, mistä johtuen ei ollut töitä ollenkaan. Sen sijaan olin oikeastaan koko viikonlopun kamujeni Elinan ja Annin luona. Eilen me vietettiin miun ja Elinan syntymäpäiviä halloween-teemalla. Innostuttiin oikein kunnolla koristelemaan kämppää ja pitihän sitä halloweenin kunniaks pitää vähän naamiaisiakin. Juhlista lisää vähän myöhemmin, sillä nyt meen suihkuun ja sitten unten maille.

 IMG_6365
 IMG_6355
 IMG_6378

xoxo,
Ilona-Anniina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti