1. joulukuuta 2014

1: Joulukalenteri

Ihanaa alkanutta joulukuuta kaikille! ♥
Tässä kuussa pääsette nauttimaan aktiivisesta postaustahdista ja lukemaan paljon kaikkia kivoja joulujuttuja. Tänä jouluna pidän nimittäin blogissa joulukalenteria!
Tarkoituksena olis kirjoitella mun joulunodotuksesta, erilaisia jouluaiheisia juttuja ja toteuttaa toivepostauksia. Videota ja my day-postausta on ainakin tulossa, mutta nyt olis teidän aika päästä vaikuttamaan siihen mitä joulukalenterista löytyy! Eli toiveita kehiin, niin pääset ehkäpä lukemaan aiheesta jo pian :-) Ensimmäisenä voisin paljastaa minkälainen joulukalenteri meiltä kotoa löytyy. Se aito ja oikea partiolaisten adventtikalenteri tietenkin. Entisenä partiolaisena mulla on ollut tää adventtikalenteri oikeastaan joka vuosi.

IMG_6725

Toisena juttuna tänään on päivän asuni. Yöllä oli satanut lunta ja ulkona on ihanan valoisaa. Hyvän mielen kunniaks oli ihan pakko saada Marimekon Pisaroi-sukkahousut jalkaan. Näiden kanssa en tykkää käyttää mitään sen erikoisempaa, joten kaveriks valitsin H&Mn tummansinisen trikoomekon. Tänään alkaa vielä tämän syksyn viimeinen kurssi, rikos- ja prosessioikeuden perusteet. Enää kolme tenttiä ja parin viikon päästä alkaa joululomakin jo.

IMG_6693
IMG_6722

xoxo,
Ilona-Anniina

10 kommenttia:

 1. Nuo sukkahousut on niin ihanat! :)

  VastaaPoista
 2. Voiii ihan huippu idea joulukalenterista! :) Itellä on vielä niin paljo kouluhommaa ennen joululomaa, että jouluun virittäytyminen tuntuu jopa vähä hankalalta kaiken koulustressin keskeltä..! Joten kaikki jouluideat/joulumuistot/tms otetaan ilolla vastaan :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, opiskelukiireiden keskellä on kyllä vaikea päästä siihen aitoon joulufiilikseen! :-( Josko tämä joulukalenteri nyt auttais asiaa... :)

   Poista
 3. hei tää on hirveen ihana ja kiva juttu! :)

  VastaaPoista
 4. Nätit vaatteet! Joulukalenteri on muutes tosi hyvä idea:) toivoisinkin siihen postausta tämänhetkisistä vaatesuosikeista:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Ja kiitoksia myös ideasta, jonkinlaista vaatepostausta voisinkin totetuttaa.

   Poista
 5. jee joulukalenteri! mydayt on ainakin toivottuja ja sit esim kaikki diy-joulujutut, omat jouluperinteet, vanhoja valokuvia jne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perinteitä ja vanhoja valokuvia on tulossa! :-) Diy-joulukorteista on ainakin tulossa postausta, mutta tän vuoden tehdyt lahjat pitää ainakin jättää vielä ennen joulua salaisuudeksi. Etteivät lahjan saavat vaan saa vinkkiä blogin kautta :-)

   Poista