13. joulukuuta 2014

13: Piparkakkuja

Tän päivän luukusta löytyy pipareita. Mentiin siskojen kanssa iltapäivällä vanhempien luo. Äiti oli aiemmin tehny jo taikinan valmiiks, joten meidän tehtävänä oli pelkästään se luova puoli. Taikina oli olevinaan "tosi pieni" tänä vuonna, mutta kuten aina, tuli pipareita sittenkin aika paljon. Hanna teki niitä perinteisiä pipareita, Noora vähän kaikenlaisia ja mie enimmäkseen erilaisia eläimiä ja omia muotoilujani. Tänä jouluna ei tehty mitään yhtä erityistä teemapiparia! Sen sijaan tein ainakin kruunun, tähdenlennon, Veetin, maapallon ja Tyyris Tyllerön, eli ihan perus :-D

IMG_6984
IMG_6958
IMG_6962
IMG_6969

Paiston ja pienen jäähdyttelyn jälkeen alettiin koristella pipareita sokerikuorrutteilla. Voi että sitä hirvityksien määrää! En tajuu miten kukaan saa tehtyy noilla sokerikuorrutteilla nättejä koristeluja. Hauskaa hommaa se oli kuitenkin. Tuli modernia kiekuraa, nimikirjaimia, hymiöitä ja lopuks vielä tein Supernaturalin pojille eli Deanille, Samille ja Castielille omat upeat piparit... On kiva pistää tällasetkin jutut aina niin överiks kun voi. Samille tietysti kirahvipipari koska pituus, Deanille norsut koska norsut on yhtä symppiksiä kun Dean, ja Cas... on miltei jalaton kameli?

IMG_6985
IMG_7000
IMG_6994
IMG_6992
IMG_6995

Että sellaiset kauniit kokoelmat tänä jouluna! Saas nähdä onko noita jäljellä vielä ens kesänä.

xoxo,
Ilona-Anniina

2 kommenttia:

  1. Tuo koristelupuoli on aina vähintäänkin yhtä mielenkiintoista:D mutta hienojahan nuo ovat ja Se että jaksaa edes koristella on plussaa;)

    VastaaPoista