22. joulukuuta 2014

22: Tammialet

Joulukalenterin luukut alkaa vähentyä, onhan aatto jo ylihuomenna. Kurkataanpa siis vähän joulun jälkeiseen aikaan! Alennusmyynnit on tosin alkanut ainakin osassa kaupoista taas jo ennen joulua. Vähän oon kurkkinut kaupungilla muiden ostosten yhteydessä jo aletuotteitakin. Saas nyt nähdä tuleeko aleista tänä vuonna hankittua mitään, mutta ainahan sitä voi haaveilla! Tällaisia juttuja oon ainakin miettinyt:

vaatteet

Farkkuhaalarit on pyörineet mielessä jo pitkään. Mistään kaupoista ei vaan oikein tunnu löytyvän just sopivia. Nää Seppälän tummat farkkuhaalarit olivat parhaat tähän mennessä. Suurin tarve kuitenkin olis uudelle neuletakille. Haluisin napittoman, vähän pidempimallisen neuleen, jossa ei kuitenkaan saa olla mitään villaa, sillä se ei mun iholle sovi ollenkaan. Lisäks olis kiva saada joku uusi pitkähihainen mekko arkikäyttöön. Yhden mustan ostin kirpparilta ajatellen Marimekon Pisaroi-sukkiksia, mutta se on malliltaan niin lyhyt että vaatii shortsit kaveriks. Viimeisenä on uus pieni laukku. Oon käyttänyt samaa valkosta kirpparilta hankittua laukkua varmaan viiden vuoden ajan, sillä se on vaan malliltaan ja kooltaan just sopiva! Nyt se on tosin niin nuhjaantunut ja värjääntynyt, että uus pitäis jostain löytää. Toi Lindexin musta laukku vois ehkä olla mahdollinen vaihtoehto.

Nyt oon menossa vihdoin ja viimeinkin leffaan kattomaan Interstellaria. Toivottavasti on hyvä!

xoxo,
Ilona-Anniina

2 kommenttia:

  1. Kivoja vaatteita tuossa kollaasissa! :) Mie muuten haastoin siut tekemään yhden jouluhaasteen, jos vaan aika riittää tai olet muuten sellaista jouluista juttua tekemässä. Löytyy täältä, jos ylipäänsä tälläisia teet; linkki haasteeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ja kiitos myös haasteesta, meinasin lisäillä tänään vaan kuvia, mutta voisinpas samalla vastata myös tuohon haasteeseen :-)

      Poista