23. joulukuuta 2014

23: Jouluhaaste

Nyt on mun joulu alkanut. Äsken raahauduttiin Hannan kanssa meidän vanhempien luo toppahousujen, glögien ja lahjapakettien kanssa. Äitin ja iskän luona on paljon jouluisampaa kun omassa kodissa. Kuusikin just koristeltiin ja mun lahjat kävin jo viemässä kuusen alle odottamaan huomista.

 4
 3
 2

Sain näin just joulun alla Moon shaped little box -blogin Vivianilta jouluisen haasteen, johon päätin vastata vielä. Paljon kiitoksia haasteesta! :-)

1. Uskotko joulupukkiin tai tonttuihin?
Haluaisin uskoa! :-) Joulupukki meillä ei oo käynyt enää moneen vuoteen. En tiiä yhtään missä vaiheessa mulle on selvinnyt, ettei joulupukkia ehkä ookaan. Varmaan aika nuorena kuitenkin, joku siskoista tai muu kaveri on jakanut mulle viisauttaan.
2. Kirjoititko joulupukille?
Tänä vuonna en kirjottanut joulupukille enkä muutenkaan toivonut oikeastaan mitään. Pienenä kirjoitettiin aina kirjeet pukille. Aluks piti tietysti kertoa että miten vuosi on mennyt, ja sitten esittää hienovaraisesti joitain toiveita. Kirjoitin joulupukille vielä silloinkin kun en enää uskonut pukkiin, koska se oli perinne :-)
3. Onko kinkku joulupöydän kunkku vai selviätkö ilmankin?
Meidän perheen joulupöydässä on aina ollut kinkkua. Tänä vuonna en enää kuitenkaan ajatellut kinkkua kauheesti syödä, joten selviäisin varmasti vallan hyvin kokonaan ilmankin.
4. Noloin saamani joululahja tai lahjojen jakoon liittyvä muisto.
Kauheen vaikea kysymys! En keksi oikeesti mitään noloa :-D
5. Onko jokin joululahja jäänyt käyttämättä tai kaapin perälle notkumaan?
Joku ala-asteella saatu koriste-esine on kyllä saattanut jäädä kaapin perälle unohduksiin. Onneks yleensä oon kyllä aina saanut tosi ihania ja käytännöllisiä joululahjoja.
6. Milloin ja millä tavalla koristelette joulukuusen?
Päivää tai paria ennen jouluaattoa, kunhan joulukuusi on haettu kotiin sisälle. Laitetaan aina sikin sakin kaikkia koristeita mitä laatikosta löytyy :-D Joka vuosi kuitenkin suunnilleen samalla tavalla: muutamia erilaisia palloja, olkikoristeita, kynttilät, karkkitankoja ja latvaan hopeinen tähti.
7. Ostatko kotiisi joulukukkia? Mikä on joulukukkasi?
En. En ikinä osta kukkia, sillä kehtuuttaa käyttää niihin rahaa kun en osaa mitään kukkia oikein hoitaa.

En haasta enää erityisesti ketään, mutta kaikki keitä jouluinen haaste kiinnostaa, niin vastailkaa ihmeessä näihin kysymyksiin :-) Jouluaatto on jo huomenna, iiks!

xoxo,
Ilona-Anniina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti