3. joulukuuta 2014

3: Rakas Joulupukki

Oon tänä talvena niin keskittynyt suunnittelemaan ja toteuttamaan muille antamiani lahjoja ja joulukortteja, etten oo ennen tätä postausta tullut ajatelleeksi omia joululahjatoiveitani. On tällä hetkellä sen verran hyvä tilanne, ettei mulla ole palavaa tarvetta tai halua oikein millekään. Uudet silmälasit kyllä haluaisin mutta ne varmaan tuleekin ihan piakkoin... Innoistuin nyt kuitenkin tekemään jonkinlaista hahmotelmaa mun omista joululahjatoiveista. Pienenä me kirjotettiin aina joulupukille kirje. Miten vuosi on mennyt, onko ollut kiltti ja mitä toivoisi tältä joululta. Ihan parasta oli selata lelukuvastoja ja miettiä mikä niistä barbeista olis kaikista kivoin. Tänä jouluna toivoisin käytännöllisiä lahjoja, enkä täytettä vaatekaapin perukoille.

joulupukki

Oma joululahja itselleni tulee jossain vaiheessa olemaan uusi tietokone. Haluun läppärin 17 tuuman näytöllä, enkä haluu mitään ihan perus arkikonetta, joten sijoitus on vähän isompi. Luultavasti hankin myös seuraavana Asuksen, sillä tää nykyinen on ollut tosi hyvä käytössä.
 asus-asus_x751ln-ty021h_17,3_kannettava_tietokone-4716659850779_tuotekuva1-horz

Vähän aika sitten mulla hajos viime kesänä Primarkista hankittu täydellinen lompakko. Uuden metsästys on siis edessä! Kuten tästä lompakkojen kollaasista voi huomata, en kuitenkaan vielä yhtään tiedä minkälaisen haluaisin... Tärkeintä olis, että se lompakko olis pieni, mutta ei kuitenkaan pelkkä korttikotelo, sillä haluun myös vetoketjullisen taskun kolikoille (joita mulla ei kyllä koskaan ole). Marimekon pussukat on kyllä ihania, DKNY:n harmaa lompakko näyttäs just sopivan kokoiselta, min&berryn ruskea taasen aika kätevältä, ja Oililyn kukallisessa olis niin nätti kuosi.

 4-tile

Ensimmäinen päivä joulukuuta mulle tuli vähän haikea olo (lol), kun käänsin Jartsan kalenterista viimeisen kuvan esille. Ensikin vuodelle seinäkalenteri olis kyllä tosi kiva, ja löytyyhän Siltsultakin näköjään vuoden 2015 seinäkalenteri jo nettikaupasta! Miten näitä kalentereitakaan voi osata valita, kun on niin paljon kivoja erilaisia?

jartsa

Viimeisenä on kaikki lämpöisen pehmeän mukavat vaatteet, jotka on kyllä mulle aina tervetulleita. Tällä hetkellä tarviisin ehkä eniten vetoketjullista lämmintä hupparia, mutta eivät uudet collegehousutkaan ois pahitteeks. Villasukkia ja tavallisia sukkiakaan ei ihmisellä voi varmaan koskaan olla liikaa.

hmprod-horz

xoxo,
Ilona-Anniina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti