5. joulukuuta 2014

5: My day

6:40 Herätyskello soi.
6:48 Nousen ylös ja meikkaan. Ajattelin laittaa mustat farkut jalkaan, mutta huomaan että ne on kulahtanu lopullisesti pesussa. Harmittaa. Puen siniset farkut ja sinisen paidan.

 Untitled

7:01 Hannakin on lähössä tenttiin. Keitän meille kahvit.
7:10 Aamupalan yhteydessä kertaan vielä vikat jutut. Esteellisyys, hyvän hallinnon periaatteet, itseoikaisu, hallintokantelu...

 Untitled

7:35 Pesen hampaat, pakkaan laukun, puen ulkovaatteet. Lähdetään pyöräilemään. Ulkona on tosi sumuista, ihan kuin yö.
7:53 Yliopistolla. Mun tentti huudetaan ekana, joten joudun ihan ensimmäisiin riveihin istumaan ja oottamaan kauan ennen kun tentin saa aloittaa.
8:12 Tentti alkaa.

 Untitled

9:25 Tuun pois tentistä positiivisesti yllättyneenä. Jopa pienet mahkut läpipääsyyn. Meen yliopiston tietokoneille oottelemaan, kun Bikbok aukastaan vasta kympiltä.
10:04 Sähköpostit ja facebookit sun muut selattu. Lähden keskustaa kohti.
10:13 Seppälä, Bikbok, Cubus. Kaikki farkut ahistaa. Ehkä tammialeista löytys uudet. Apteekin ja ruokakaupan kautta kotiin.

 Untitled

11:01 Nälättää ja väsyttää. Hanna on tehny porkkanasämpylöitä just kun ostin kaupasta sämpylöitä. Tänään siis syödään leipää :-D Syön sämpylän ja pelaan puhelimella PixWordsia.
11:40 Päikkärit. Pitää vielä jaksaa tänään töihin.

 Untitled

12:15 Herätyskello soi ensimmäisen kerran.
12:45 Herätyskello soi toisen kerran. Nousen ylös. Vitsaillaan Hannan kanssa, että nyt on kyllä todellakin annettu tentissä kaikkemme kun energiataso on molemmilla niin nollissa.

 Untitled

13:10 Syön kalapuikkoja ja ranskalaisia ja katon yhen jakson How I met your motheria.
13:54 Tuun töihin muutamaks tunniks. Ulkona sataa.
14:40 Mun uudet lasit on tullu! Uus linssi tuntuu alkuun oudolta, mutta kehykset kyllä ihan omalta. Työpäivä menee nopeasti. Käyn postissa, siivoilen, teen paperijuttuja ja vähän kehysten esittelyä.

 Untitled

17:50 Kaupungilla ei näy oikein ketään. Missä kaikki ihmiset?
18:00 Lähden pyöräilemään kotia kohti. Tuntuu ihan lauantailta.
18:08 Vaihdan kotona vaatteita ja pakkaan kamat laukkuun.
18:35 Anni ja Elina tulee hakemaan mut kotoa. Lähetään kauppaan ja hakemaan ruokaa. Ihanaa kun on viikonloppu!

 Untitled

19:30 Tullaan Elinan uudelle kämpälle ja laitetaan Modernin perheen kolmostuottari pyörimään. Ellun koiruli riehuu ympäri sohvaa ja nukahtaa sitten Annin syliin.
20:24 Aletaan kattoo Angus, thongs and perfect snogging-leffaa. Ihana vaan olla kavereiden kanssa kun ei tarvii olla lukemassa tai muuten stressata tentistä. On mulla tosin saksan tentti jo ensi tiistaina...

 Untitled

22:53 Kaivan tietokoneen laukusta ja alan kirjottaa tätä postausta. Äkkiä huomaan ettei silmälasit tunnu enää yhtään kummalliselta, vaan tosi hyvältä. Lähelle ja kauas vuoronperään katsominen on vaivatonta ja nään kaikkialle helposti, vaikka silmät on tosi väsyneet. Erittäin tyytyväinen asiakas siis!

Kohta kotia kohti ja sitten nukkumaan.

xoxo,
Ilona-Anniina

2 kommenttia:

  1. luen blogiasi joskus blogilistan kautta, ja siellä blogisi esittelytekstissä lukee vieläkin, että olet 15-vuotias. Niin se aika rientää. :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin lukee :-Dd Sen blogilistan profiilin on mulle siskoni tehnyt sillon joskus 5 vuotta sitten, eikä muista enää tunnuksiaan. Joten se on vähän jäänyt... :-D

      Poista