7. joulukuuta 2014

7: Joulukortit

Tänä jouluna mulla on tarkoituksena tehdä kahtia erilaisia joulukortteja. Postissa lähetän ystäville tavallisen kokoiset joulukortit, kun taas perheelle teen lahjoihin pienemmät pakettikortit. Postiin lähtevät kortit ovat jo valmiina! :-) Tänä jouluna tein aika paljon leikkaa-liimaa-paperiaskartelua. Erilaiset käsintehdyt paperit ja muut nätit kuviolliset paperit on vaan niin kivoja yhdistellä! Tiimarin konkurssimyynneistä onneksi ostinkin erilaisia vaaleita, punaisia ja sinisiä papereita. Tänä jouluna käytin myös aika paljon erilaisia nauhoja ja tarroja.

IMG_6764
IMG_6754

Yleensä aloitan korttien askartelun valitsemalla värin: sinistä, punaista, valkoista, kultaa, hopeaa? Selailen myös aika paljon ideoita esimerkiks Pinterestistä, mistä löytyykin paljon kaikkea kivaa. Oon ollut erityisen ihastunut lumihiutaleisiin, joita onkin päässyt sitten useampaan korttiin koristeeksi :-D Korttien askartelu on niin kivaa! Onneks on ne pakettikortit tekemättä niin pääsee vielä vähän askartelemaan.

IMG_6748
IMG_6745
IMG_6734
IMG_6751
IMG_6744

Millasia kortteja te ootte tehny täksi jouluksi, vai teettekö ollenkaan? :-)

xoxo,
Ilona-Anniina

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo laulava poro -kortti!! Saako varastaa idean :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tietysti, itse asiassa ton idea oon melkein suoraan Pinterestistä itekin ottanut! :-D Se oli vaan niin söötti että pakko oli tehdä yksi poro.

   Poista
 2. Onpa hienoja ja huolellisesti tehtyjä! Voi kun mäkin oisin noin taitava :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) On mullakin vielä paljon kyllä opittavaa askarteluun liittyen, mut tekemällä oppii eikö vaan :-)

   Poista
 3. Ihania kortteja! Itselläni on vielä kortit askartelematta...

  VastaaPoista