29. joulukuuta 2014

Joulu 2014

Joulun pyhät (& muutama muu päivä) on nyt taas ohitse. Aatto meni nopeasti perinteisin askarein. Joulupuuron mantelin sai onnekas siskoni Hanna ja hautausmaalla käytiin toivottamassa ukille sekä enolle hyvää joulua. Kirkon aattohartauden jälkeen syötiin jouluillallista, ja viimeisenä jaettiin sekä avattiin lahjapaketit. Sain tosi kivoja ja käytännöllisiä lahjoja tänä vuonna, kiitos niistä! ♥ Siskoilta sain yökkärihousut, kukkaron, kamera- ja ihonhoitojuttuja. Tontuilta tuli Marimekon raitamekko, kirja ja leffa. Paketeista löytyi myös perinteiden mukaan suklaata ja villasukatkin. Näiden lisäks tuli myös muuta kivaa, kuten mulle ja Hannalle saunakiulu uuteen kotiin. Myöhään illalla pelattiin vielä Craniumia, jossa mie ja Hanna vietiin tällä kertaa voitto kotiin.

IMG_7287
IMG_7382
IMG_7348
IMG_7417
IMG_7397
IMG_7507
IMG_7424

Meille tuli Joensuuhun jouluks aivan älyttömän ihanat ilmat, kymmenisen astetta pakkasta, upea valkonen maa ja aurinkokin pääsi vähän paistamaan. En ois voinut parempia ilmoja edes toivoa! Tapaninpäivänä päätettiin lähteä vähän ulos reippailemaan, ja lähettiinkin Veetin kanssa kävelemään kohti kirkonmäkeä. Iskällä oli pulkkakin mukana olalla, että saatiin laskea yhet mäet :-D

IMG_7273
IMG_7540
IMG_7553
IMG_7603
IMG_7566

Viime päivä oon ollut töissä ja vietellyt muuten rauhallista aikaa leffojen parissa. Oon päättänyt kattoa ens vuoden aikana kaikki rästiin jääneet leffat :-D Aloitin jo vähän etukäteen Taxi driverilla, Uhrilampailla ja Star wars-trilogialla. Onneks on Netflix! Kohta pitäs pakata loputkin tavarat laatikoihin kunhan saadaan uuden asunnon avaimet käteen. Pian sitä ollaan taas uudessa kämpässä uusilla hoodeilla!

xoxo,
Ilona-Anniina

4 kommenttia:

  1. Pakko kysyä, että millä kameralla ja objektiivilla nää kuva on otettu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Canon 500d ja ihan perus EFS 18-55mm :) Paitsi oravakuva, jossa oli zoomi 75-300mm!

      Poista