31. joulukuuta 2014

Vuosi 2014 tiivistettynä

Vuosi 2014 on mennyt ohi paljon nopeammin kuin yksikään aiempi vuosi. Mennyt vuosi ei ehkä ole ollut kaikista paras, mutta toisaalta olen saanut taas kokea paljon kaikkea uutta. Oon saanut löytää oman opintopolkuni, tehdä mukavia töitä, tavata ihania ihmisiä, muuttaa uuteen kotiin, viettää kivan kesän ja niin edelleen.

Tammikuu
tammi

Tammikuussa tuli vihdoin ja viimein kunnon pakkaskelit. Olin pitkällä joululomalla, ja opiskeluja aloitin vasta melko myöhään tammikuussa. Saatiin opiskelijahaalarit, ja tammikuussa juhlittiin niiden kastajaisia. Liityin kuntosalin jäseneksi, ja innostuin erilaisten smoothieiden tekemisestä. Tammikuussa pohdin myös opiskelupaikan ja asuinkaupungin vaihtamista.

Helmikuu
helmi

Helmikuussa opiskelin, kirpparishoppailin ja nautin yksinolosta. Helmikuusta päällimmäisenä on jäänyt mieleen ihana reissu kavereiden luo Helsinkiin ja Tampereelle. Olin Elinan mukana sen maskeerauskoulussa leopardimallina, metsästin ahkerasti uusia kenkiä ja kävin tutustumassa Tampereen tuomiokirkkoon.

Maaliskuu
maalis

Maaliskuu oli kiva kuukausi! Kevät alkoi tehdä tuloaan. Ostin aurinkolasit vahvuuksilla ja sain R-collectionilta viimeisen tummanlilan anorakin. Hain opintotukea vielä kesäkuulle. Nautin pitkistä kävelyistä ja hyvästä musiikista. Maaliskuun kohokohta oli tietysti Ricky-Tick Big Band & Julkisen Sanan Oulun keikka. Ja ihana Tommy!

Huhtikuu
huhti

Huhtikuussa aloitin kasvispainotteisen ruokavalion. Nykyisin syön silloin tällöin lihaa, mutta kotona kokkailen melkein aina kasvisruokaa (paria lihapullamielitekoa lukuunottamatta). Katoin ahkerasti Supernaturalia ja käytiin fiilistelemässä kavereitten kanssa Antti Tuiskun keikkaa. Pääsiäisenä vierailtiin Valamon luostarilla. Mieleenpainuvimpana juttuna hiustenleikkuu lyhyeksi. Uusi Ilona.

Toukokuu
touko

Toukokuussa muutettiin siskoni Hannan kanssa kämppiksiksi kolmioon. Huhtikuun viimeisinä päivinä ja toukokuun alussa oli paljon opiskelijarientoja, vapun kunniaksi tietenkin! Euroviisuissa sai olla ylpeä Softenginesta. Koulukiireet painoi päälle. Kävin ensimmäisen ympäristöoikeuden kurssin, ja sille tielle oonkin tainnut vähän jumahtaa. Löysin vihdoin itseä kiinnostavaa opiskeltavaa.

Kesäkuu
kesä

Kesäkuussa tuntui että oon ainut ihminen lukemassa yliopiston kirjastolla tentteihin. Tein kunnon kirin opinnoissa. Aloitin parvekepuutarhan kasvattamisen. Opiskelujen lisäksi tein töitä. Ihana Sanni tuli kesäkuussa viikonloppuvierailulle Suomeen. Juhannuksena syötiin ulkona grilliruokaa about toppatakit päällä.

Heinäkuu
heinä

Heinäkuun alussa vietin pari viikkoa lomaa. Käytiin lomailemassa Lontoossa, mihin haluun kyllä vielä joskus palatakin! Rakastuin sushiin, nom! Makoilin auringossa sen minkä ehdin, Veeti tietty seuranani. Heinäkuussa oli myös huippu Ilosaarirock. Festarien jälkeen alotin kesätyöt. Oli kuuma.

Elokuu
elo1

Elokuu oli tosi kiireinen. Aloitin toiset kesätyöt, jotka veikin aika paljon aikaa ja voimia. Peruna kasvoi jättimäiseks multapussissaan. Elokuun lopussa kävin viikonloppuvapailla Helsingissä. Oli Cheekin stadionkeikka, minkä jälkeen olinkin pari viikkoa kauheessa flunssassa. Koski niin paljon että välillä oikeesti ihan itketti :-D

Syyskuu
syys

Syyskuussa kesätöiden loppuessa aloitinkin heti opinnot. Oli syksyn tapahtumat (kaupunkisuunnistus, fuksiaiset, tutustumisbileet etc). Värjäsin hiukset punaseks, enkä missään vaiheessa tottunut väriin. Nostettiin perunaa ja poimittiin naapurien puusta omenaa. Aloitin saksan kielen opiskelun, mikä osoittautuikin hyväks päätökseksi :-) Satoi ensilumi.

Lokakuu
loka

Lokakuu täyttyi opinnoista. Oli jos jonkinmoista kirjoitettavaa ja luettavaa. Sanni lähti Australiaan ja vietettiin paritkin eri läksiäiset. Tehtiin myös Hannan kanssa upeet kurpitsalyhdyt Halloweeniksi! Lokakuun lopussa täytin 20 vuotta.

Marraskuu
marras

Marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna innostuttiin pitämään mun ja Elinan yhteissynttärit/Halloween-juhlat. Kävin ottamassa toisen tatuointini, josta tulikin sen verran iso että tehtiin ensimmäisellä kerralla vain ääriviivat ja värit vasta myöhemmin. Näin Softenginen livenä. Vietettiin muutaman mantsatypyn kanssa ihanan rentouttava mökki(huvila)viikonloppu.

Joulukuu
joulu

Joulukuussa kirjoitin blogiin joulukalenteria ja odotin muutenkin joulua innolla. Pääsin tutustumaan joensuulaisiin bloggaajiin pikkujouluissa. Hankin uudet silmälasit. Yliopiston syksyn viimeinen tapahtuma oli linnattomien juhlat, joissa oli kyllä tosi hauskaa! Joulu meni perinteisesti ja rauhallisesti vanhempieni luona. Käytiin myös pulkkamäessä. Piti toivottaa Annille hyvää matkaa, kun seuraava meidän kaveriporukasta lähti kohti Australiaa.

Odotan innolla kaikkea sitä, mitä saan kokea vuonna 2015.

xoxo,
Ilona-Anniina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti