29. tammikuuta 2015

Ei pidä elää tulevan pelos

Heippatihei taas pitkästä aikaa! Elämä täällä puolella ruutua on ollut hyvää, ehkä vähän hektistä ja stressaavaakin välillä tosin. En oo oikein kuvannut mitään, jopa kännykän kameran rulla näyttää ihan tyhjää menneen viikon ajalta vaikka yleensä oon sillä koko ajan näpsimässä kuvia. Viime viikonloppuna saatiin Hannan kanssa kylään hyvin arvovaltainen vieras eli meidän hauvavauva Veeti. Viikonloppu koiran kanssa meni tosi nopeesti ja lauantaina oli niin mukava tulla töistä kotiin kun täällä oli koira odottamassa häntä heiluen. Aina välillä tulee Veetiä kova ikävä, vaikka äiti ja iskä (+ Veeti) asuukin ihan meidän lähellä. Ei se vaan oo sama kun ei joka aamu ja ilta nää tuota söpöläistä. Pitääkin ehkä käydä huomenna moikkaamassa taas Veetiä...

IMG_8152
Veetillä on uus peti! Vihdoinkin sellainen jossa se mahtuu oikein kunnolla köllimään :-D
IMG_8169
Tänään oli pitsatorstai
IMG_8158

Sunnuntaina lähdettiin päivävisiitille Kuopion Ikeaan, sillä uuteen kotiin piti saada muutamia juttuja. Isoin juttu oli varmaankin eteiseen ostetut hattuhylly ja naulakko, jotka on tosin vielä asentamatta paikalleen. Muuten ostin muita tarpeellisia juttuja, kuten pyyhkeen, lakanat, säilytyslaatikoita... Sen lisäks bongasin alennuksista uuden tyynynpäällisen ja lattialle söpön korin, jonne oon laittanut kirjoja ja vihkoja sun muita säilytykseen. Sen lisäks ostettiin olohuoneeseen jakkara. Ja saniainen :-D

IMG_8163
IMG_8164
IMG_8176

Huomenna olis tentti, mutta tarpeeks intoa, aikaa ja jaksamista lukemiseen ei oo oikein löytynyt. Pitää vaan toivoa parasta (ja onneks on uusinnat olemassa...). Opiskelujutut on muutenkin kivasti selvinnyt kun kävin tiistaina amanuenssin luona juttelemassa opintojen etenemisestä. Sain jo kaks opintokokonaisuutta sulettua, ja keväällä 2016 kandiks valmistuminen näyttää jopa mahdolliselta. O-ou.

xoxo,
Ilona-Anniina

2 kommenttia:

 1. Tiiän ton koira-ikävän! Meillä on porukoilla pian 13-vuotias vanha rouva ja haave omasta koirasta alko oikeestaan heti kun kotoa pari vuotta sitten muutin pois. Nyt vihdoin ja viimein näyttäs siltä, että kevään aikana oma koiruus saadaan :)

  -Rosa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, paljon onnea koiran hankintaan! :-) Itsekin kyllä haluun ehdottomasti oman koiran kun vaan joskus tulee sellainen tilanne että on mahdollista.

   Poista