8. tammikuuta 2015

Uusi koti

Miulle ja kämppis-siskolleni kävi vuoden lopussa sellailen harmillinen juttu, että asunnon vuokranantaja joutui omista syistään irtisanomaan meidän vuokrasopimuksen. Kovasti ensin harmiteltiin muuttoa, sillä oltiin viihdytty asunnossa tosi hyvin. Bongattiin kuitenkin netistä aika nopeasti uusi vuokra-asunto. Meillä kävikin tosi hyvä tuuri ja 1.1. tuli muutto uuteen kotiin. Muuton myötä saatiin lisää tilaa, lasitettu parveke ja oma sauna. Vaikka vanhaa asuntoa jääkin ikävä, on tämä uus kuitenkin aikamoinen unelma-asunto meille! Sisustusjutut on vielä vähän kesken, mutta silti: tervetuloa tutustumaan meidän uuteen kotiin!

 IMG_7643
 IMG_7648
 IMG_7655

Eteinen on vielä vähän kesken, mutta tärkeimmät löytyy: vaaterekki takeille ja kenkähylly jalkineille. Eteisen vierelle jää Hannan makkari, joka jääköön salaisuudeksi (koska en jaksanut alkaa kuvata sitä ja koska tää on mun blogi heh). Toisessa päädystä löytyy ovet keittiöön, kylppäriin ja vaatehuoneeseen.

IMG_7656
IMG_7657
IMG_7659
 IMG_7660
IMG_7666

Nykyisin meillä on erillinen keittiö, kun edellisessä keittiö ja olkkari olivat yhdistetty toisiinsa. Tori.fi:stä ostin uuteen keittiöön uuden pöytäryhmän. Jos ihmettelette mustaa jääkaappia niin se on maalattu liitutaulumaalilla :-D Tässä asunnossa on tosi nättejä tehostetapetteja, keittiössä harmaata ja kellertävää.

IMG_7672
IMG_7676
IMG_7674

Kylppäristä on ihan mahdotonta saada hyviä kuvia. Ihan peruskiva valkoharmaa kylppäri kuitenkin, plus se ihana arjen luksus eli sauna, jee!

IMG_7622
IMG_7624
IMG_7627
IMG_7639
IMG_7638

Sittenpä olkkariin, joka onkin ylivoimaisesti isoin tila koko kämpässä. Vähän ehkä hankalakin oli löytää täytettä tohon huoneeseen... :-D Mutta kiva että on tilaa! Kaikkialla täällä on isoja ikkunoita, joten koko asunto on tosi valosa. Me likey. Meidän jukkapalmu ei oo oikein tykännyt tästä talvesta... Olkkarista pääsee myös parvekkeelle, jota ei olla vielä laitettu yhtään. Vähän lämpimämmällä se tulee varmasti kyllä kovaan käyttöön, koska a) lasitettu b) ilta-aurinko c) Ilosaarirock pidetään tossa ihan vieressä :-D

IMG_7605
IMG_7608
IMG_7613
IMG_7618
IMG_7680

Olohuoneen perältä pääsee mun lukaaliin, joka on varmaan saman kokoinen kun entinen yksiöni :-D Uudet verhot on vielä hakusessa, mutta matto hankittiin jo Anttilan alennusmyynneistä. Uskollinen Ikean mustavalkoinen sohvani seuras tietysti mukana ja muutenkin kaikki on oikeastaan samaa vanhaa. Kaappitilaa mun huoneessa ei oo, joten halusin entisen eteisen lipaston omaan huoneeseeni. Sen lisäks mun huoneesta pääsee suoraan vaatehuoneeseen (ja sen läpi keittiöön. Perfect for midnight snacks.)

Uus vuos, uus koti, uudet kujeet, mitä näitä nyt on?

xoxo,
Ilona-Anniina

12 kommenttia:

 1. Upea asunto ja saunakin! :O

  Pisteet vielä vaatekomerosta, joka kätkee salaisen oven keittiöön :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Toi oikotie on kyl munkin suosikkijuttu :D

   Poista
 2. Ihana asunto. Ihanan valoisan oloinen ja mukava tunnelma. Jääkaapin tuunaus oli kiva juttu. Tykkään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Edellisiä asukkaita saa tapeteista, jääkaapista jne kiittää, tekivät tänne kaikkea kivaa :)

   Poista
 3. Tosi ihana asunto!!:) paljo vuokraa teiän lukaalilla? Ps. Oon niin kade tosta saunasta.... pakkaspäivien pelastus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Rahajutuista en viitti kirjotella

   Poista
 4. Kiva asunto ja kivalla alueella keskustaa :) onko Länsikadulla? Jos näin niinivaaralaisena tunnistaa maisemista;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joensuulaiset saattaa tunnistaa kyl!

   Poista
 5. Eikä! Pakko kysyy mikä kerros, koska näyttää erehdyttävästi hieman pintaremonttia kokeneelta vanhalta kämpältäni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En nyt tarkempia sijainteja viitti ruveta kertomaan, mutta hyvin mahdollista että on, edelliset asukkaat olivat tätä aika paljon laittaneet :-)

   Poista