11. helmikuuta 2015

Kukkia mekossa ja maljakossa

Kattoko kukaan teistä lauantaina Uuden musiikin kilpailun ensimmäistä jaksoo? Meillä oli porukoilla kisakatsomo ja asiaan kuuluvat eväät. Ensimmäisestä karsinnasta jatkoon pääs siis Satin Circus, Pertti Kurikan Nimipäivät ja Norlan. Sain Yleltä ilmaisen äänestyslipun, jonka käytin Pihkan ja Myrskyn kannattamiseen. Pitihän sitä joensuulaisen tukee paikkakuntalaisia :-) Innolla ootan jo ens viikon jaksoa, on varmaan jännempi kun viime viikolla tuntu että kaks ensimmäistä oli aika itsestäänselviä. Ootan kyllä muutenkin tulevaa viikonloppua kun on kavereiden kanssa kaikkea kivaa tekemistä luvassa. Jee!

 Untitled
 Untitled

Helmikuu on ihmeellisten kelien aikaa. Viikonloppuna sato lunta, toissapäivänä oli -15 astetta ja eilen pari astetta plussaa. Tosiaan pitää takkia vaihdella toppatakista kevättakkiin parin päivän sisällä... :-D Plussa-asteiden kunniaks päätin laittaa päälle kukkamekon ja korviin uudet kirpparilta löydetyt korvikset. Kerrankin tarpeeks yksinkertaset, nätit, myös arkeen sopivat isommat korvikset! Hiuksillekin pitäs taas tehdä jotain, kun ovat niin häiritsevän pituiset. Ehkä käyn vähän keväämmällä leikkaamassa taas lyhyemmäks, ei vielä pitkät hiukset houkuttele :-)

IMG_8541
IMG_8474
IMG_8510
IMG_8471
IMG_8545

Nyt masu täynnä jääkaappienjämätvegepastaa pitäs lähtee taas lukemaan international environmental law-opusta. Enkuks opiskelu on ihan jees mut kauheen hidasta?!

xoxo,
Ilona-Anniina

4 kommenttia:

 1. Ompa siulla ihanan värinen tukka:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Näyttää kyllä näissä kuvissa vähän tummemmalta kun mitä oikeasti (valitettavasti) on.

   Poista
 2. olit sivuosassa mun unessa viime yönä. sit heräsin.

  VastaaPoista