15. helmikuuta 2015

Lauantai 14.2.2015

8:30 Herätyskello soi.
8:34 Nousen ylös ja meen kylppäriin laittamaan hiukset. Meikkaan. Olisin voinut nukkua vielä tunnin tai pari kun Hetan synttäreitä vietettiin eilen puoleen yöhön.

 Untitled

8:50 Puen mukavat vaatteet päälle ja petaan sängyn. Etsin korulaatikosta kellon ja huomaan että se sopii oikein mukavasti mun vaaleanpunaisiin kynsiin!
9:00 Keitän kahvia, syön juustosämpylää ja luen hesarin. Ulkona on harmaata ja liukasta joten päätän mennä kävellen töihin.

 Untitled

9:26 Ennen lähtöä pesen hampaat, puen ulkovaatteet ja laitan Jari Sillanpäätä soimaan. Pitää laittaa matalat kengät etten liukastele matkalla.
9:53 Perillä työpaikalla. Vaihdan työkengät, juon lasin vettä ja pistän nimikyltin. Toivottavasti kävis paljon asiakkaita!

 Untitled
Liput Sillanpään stadionkeikalle on muuten hankittu jo! Jee, en malta odottaa :-D

12:00 Syön mandariinin. Työpaikalta saan kaks ihanaa ystävänpäiväkorttia! :-) Harmittaa kun en oo ite edes ehtinyt ajattelemaan ystävänpäivää.
13:30 Liike enää puol tuntii auki. Mihin aika meni? Alan tehdä loppuhommia.

 Untitled

14:00 Pääsen töistä. Käyn apteekissa ja lähden kotia kohti.
14:45 Lounaaks teen pitaleipiä, ja syödessä katotaan Hannan kanssa jakso RuPaul's drag racea.

 Untitled

15:40 Pienet päiväunet ja neljältä ruokakauppaan. Ehdin just vetämään peiton korviin ja laittamaan simmut kiinni kun äiti soittaa että lähettäskö jo.
16:00 Prismassa. Löydän Vallilan lila-mintunvihreät verhot 70% alennuksella! Eniten aikaa meillä kuluu murohyllyllä kun ei osata Hannan kanssa päättää. Ostan kasvispihviaineksia, kahvia, leipää ja sen sellasta.

 Untitled
Ostettiin uus iso kello olkkariin.
17:30 Kotona! Nyt vihdoin ne päikkärit.
18:15 Herätyskello soi. Lähetään ajamaan keskustaan eikä meinata millään löytää parkkipaikkaa. Melkein tulee kiire.
18:45 Leffassa Hannan ja iskän kanssa kattomassa Kaiken teoriaa. 2 tuntia kestävä pätkä meinaa vähän itkettää ja Eddie Redmayne on aika super.

 Untitled

20:48 Leffa loppuu. Kiireellä autolle, ajetaan porukoille.
21:00 UMKn toinen jakso alkaa! Jännittää ja harmittaa kun en tällä viikolla saanu äänestyskoodia.
21:10 Äiti on paistanu lettuja. Toisen jakson esiintyjät ei kukaan oikein vakuuta. Itse asiassa alkaa vähän jopa ärsyttää ja hermostuttaa kun en tykkää mistään.

 Untitled

22:30 UMK loppuu. Finaaliin Shava, Opera Skaala ja Jouni Aslak. Tarkistan loton, toisessa rivissä 3 ja toisessa 2 oikein. Kuulema pääpotti meni - ja vielä tuplana :O
22:40 Lähetään Hannan kanssa kotiin. Ulkona on jäätävä tuuli ja tänään satanu lumi pöllyää oikein kunnolla.

 Untitled

22:50 Kotona. Suihkuun ja hampaittenpesulle.
23:08 Tarkoituksena oli päivittää vielä blogi mutta väsyttää ihan liikaa. Pakko mennä nukkumaan ja jättää blogi sunnuntaille.

xoxo,
Ilona-Anniina

2 kommenttia: