21. helmikuuta 2015

Lauantai-illan menu: Sillisalaatti

Hyvää lauantaita ystäväiset! Mitäs teille kuuluu? Mulle kuuluu hyvää. Loppuviikosta sain vihdoin ja viimein kaivatun inspiraation koulujuttuihin, ja lukeminen on edistynyt hitaasti mutta varmasti. Pian onkin jo maaliskuu, jonka ensimmäinen viikko mulla on kokonaan (!) vapaa kun kielikeskuksen tunteja ei pidetä. Onneks ei sentään sen suurempaa iloa ja juhlaa, onhan heti vapaan viikon jälkeisenä maanantaina kuitenkin tentti :-D Tänään oli töissä tosi mukava päivä kun vilskettä riitti ja pian pääsenkin äitin ja iskän luo saunomaan ja kattomaan UMK:n kolmatta ja viimeistä semifinaalia! Ens viikolla on jo finaali niin pianhan tässä on euroviisutkin ihan kulman takana. Joko ne Oscaritkin on jo ens sunnuntaiyönä?!

Niin. Tästähän tuli oikein perinteinen postaus: kerron opiskeluista, tv-ohjelmista ja päivittelen sitä miten nopeesti aika menee. Sää vielä jäi uupumaan. Kerron siis vielä senkin. Joensuussa on tosi huonot ja liukkaat +-0 kelit. Lisätäänpäs tähän loppuun vielä satunnainen pläjäys kuvia jotka ei liity millään tavalla toisiinsa eikä tähän postaukseen, niin saadaan oikein kunnon varoittava esimerkki siitä millaisia huonot, suunnittelemattomat postaukset on.

IMG_8761
Selffiellä on hyvä alottaa.
IMG_8728
Imuri merkkinä siitä, että siivottiin tiistaina.
Untitled
Tällasta kivaa hömppää mie luen!
Untitled
Elinan ja Jennyn hauvelit, kerma ja kahvi. Eli Hani ja Lilo.
IMG_8595
Murokulho.
Untitled
Miettikää, löysin ALENNUSLIMUN! Mikä tuuri!
Untitled
Ja loppuun vielä maailman suloisimman tyypin naama. Olisipas muuten kiusallista jos tähän kohdalle oliskin vahingossa latautunut tuo mun oma selfie.

xoxo,
Ilona-Anniina

2 kommenttia:

  1. mitä mieltä viisuvoitosta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollut mun suosikki, mutta eiköhän PKN meitä hyvin Euroviisuissa edusta! :-)

      Poista