3. helmikuuta 2015

Minun Marimekko

Viikonlopun vaatekaappi-inventaariota tehdessä älysin että pari superia juttua joulukuulta on syystä tai toisesta jäänyt sen kummemmin esittelemättä. Otsikosta voikin päätellä että mistä on kyse! Sain syksyllä siskoilta synttärilahjaks Marimekkoon lahjakortin. Päätin jo silloin että tällä kertaa ostan itelleni jotain vaatetta Marimekosta, jotain mitä tulee käytettyä arjessa tai juhlassakin ja johon on helppo pukeutua. Joulukuussa päätin klubilaisten alennusseteleiden myötä käydä tuhlaamassa lahjakorttini, mutta sovituskopissa jumituin kahden vaihtoehdon välille. Halusin jotain klassikko raitaa tai palloa, mielellään mekon tai edes pidemmän paidan.

IMG_8319
IMG_8377
IMG_8348
Joo, tän kanssa ehdottomasti housut, mutta en nyt kuvaa varten jaksanut vaihtaa farkkuja heh sori :-D
IMG_8410

Vaihtoehdot kapeni lopulta kahteen: mustavalkoiseen Tiia-raitamekkoon tai tummansiniseen Petja-pallotunikaan. Sovituskopissa päädyin lopulta tunikaan. Jouluaattona paketista paljastu kuitenki tosi iso yllätys: sain porukoilta toisen haaveeni eli raitamekon! Molemmat on älyttömän ihania, kummassakin tosi kotoisa olo. Paljon oon jo kumpaakin käyttäny ja tuun varmasti käyttämäänkin. Pitkän ajan sijotuksia tällaset vaatteet :-)

IMG_8316
IMG_8387
IMG_8365
IMG_8404

Kumpi kuosi on lukijoiden suosikki, raita vai pallo?
Sellasia terkkuja vielä joensuulaisille, että kannattaa käydä tsekkaamassa Valintakirppiksellä paikkanumero 7! Mun isosiskolla Nooralla on siellä vaatetta, sisustusjuttuja yms. vielä perjantaihin asti myynnissä :-)

xoxo,
Ilona-Anniina

8 kommenttia:

 1. oi tuo raitamekko on ihana! tahtoo kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Eikun vaan säästämään ja sitten ostamaan!

   Poista
 2. raita on ihana! ja missä se Valintakirppis siis sielä sijaitsee? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin miustakin :) Voi oon vähän myöhässä :-( Mutta Siihtalan ABCn lähellä, Teollisuuskatu 4 on osoite.

   Poista
 3. Paljon toi raitamekko maksaa, noin suunnilleen?

  VastaaPoista