27. maaliskuuta 2015

Maaliskuun aurinko, älä meitä hylkää


Tää on ehdottomasti aina ollut mun yks CMX lemppari, jotenkin lohduttava biisi.

Keskiviikkona päästiin pääsiäistunnelmiin kun osallistuttiin mantsatyttöjen kanssa tän kevään munanmetsästykseen! Illan aikana kierrettiin erilaisia rasteja ja kerättiin pääsiäispupun piilottamia munia. Kyseessä oli AMKn järjestämä tapahtuma, eikä moneen muuhun yliopistolaiseen törmätty illan aikana, mutta oli kyllä tosi hauskaa! Päästiin muun muassa näyttelemään, tunnistamaan biisejä, runoilemaan, heittämään kananmunia... Alkuillasta paistoi vielä kivasti aurinkokin nii lämmitti vähän pakkaspäivää :-) Meiän tiimin nimi oli Kuningasrubiini, niin teemaan liittyen oli kruunut (muilla foliosta tehdyt, hihhiihii) ja poskissa piiretyt timantit. Noh, kisaa ei voitettu mutta kivaa oli kuitenkin!

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Nyt pitäis vaan löytää jostain se kadotettu opiskelumotivaatio. Pari huonosti mennyttä tenttiä takana, mutta nyt pääsee onneks taas lukemaan omaa alaa kun seuraavaks on vuorossa vesioikeutta. Ehkä motivaatio löytyy sieltä kun aihe kiinnostaa... Nimimerkillä rikos- ja prosessioikeus ei vaan oo yhtään mun juttu. Noh, aurinko paistaa ja Ikean kuvastokin totes että pian on taas kesä! Oon alottanut kattoo leffojen ohella Bel-Airin prinssiä, loistava ohjelma :-D Niin hyviä tyyppejä ja viihdyttävä juoni. Kyl tää kevät tästä alkaa.

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Puuh, nyt suihkuun ja nukkumaan. Huomenna on taas vuorossa viikon perinteinen lauantaityövuoro.

xoxo,
Ilona-Anniina

4 kommenttia:

 1. oot varmaan sanonu tän jossain, mutta mitä tarkalleen opiskelet/ mikä susta pitäis tulla isona? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opiskelen ympäristöoikeutta. Eli opintokokonaisuuteen kuuluu ympäristöopintoja (mantsa, ympäristöpolitiikka jne), yleiset oikeusjärjestysopinnot ja erikoistun ympäristöoikeuteen. Musta tulee siis hallintotieteiden maisteri joskus :-)

   Poista
 2. Bel Airin Prinssi on mahtava ohjelma :D Katsoin sitä pienenä, kun tuli telkkarista. Nyt olen siirtynyt nykyaikaan ja miulla on 1. ja 2. kauden boxit :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, miekin oon nuorempana kattonut sillon tällön! Parasta löytää vanhoja sarjoja uudestaan :-D

   Poista