2. maaliskuuta 2015

Tämä muuri piti murtaa

Tervetuloa maaliskuu!

https://www.pinterest.com/pin/35043703327136014/

Viikko ilman blogia on nyt ohi. Viime viikko meni nenä kirjassa (kirja nenässä niinkun tänään vahingossa sanoin) mutta tänään alkoi "lomaviikko". Lainausmerkit siks, koska periaatteessahan yliopistolla ei oo lomaa, mutta mulla nyt sattuu vaan olemaan tämä viikko ilman luentoja ja melkein ilman lukemista. Parasta! Mahtui menneeseen viikkoon kyllä lukemisen lisäksi myös Räkäposkella-hiihdon seuraamista istuen hangessa pylly jäässä, vähän töitä ja lauantaina vielä tuparitkin.

Untitled
Untitled
Untitled

Yksi uusi juttu on myös se että kävin kampaajalla! Varasin ajan aina yhtä viihtyisään ja mukavaan Hiusjengiin taitavalle Seljalle ja lopputulos on juuri sellainen kun toivoin. Kevättukka! Latvoista lähti about 10cm mutta pienen alkupaniikin ja totuttelun jälkeen tämä pituus tuntuu aika omalta. Näyttää hyvältä ilman erityisempää laittamista, ei taivu inhottavasti olkapäille mutta yltää kuitenkin tarvittaessa hyvin ponnarille. Niin ja Hiusjengillä on oikein muksat hinnat vielä opiskelijalle. Suosittelen :-)

Untitled
1-horz
Untitled

Nyt taidan vaan laiskotella loppupäivän, juoda omenamehua ja kattoo Full Metal Jacketia. Jee.

xoxo,
Ilona-Anniina

4 kommenttia:

 1. Sopii kyllä mahottoman hyvin sulle tuollainen lyhyempikin letti :)

  VastaaPoista
 2. Eikä! Kun vielä opiskelin Joensuussa, ni Hiusjengin Selja oli miunki vakkarikampaaja! Kesäkuussa muutin pois eikä oo vielä löytyny Seljan voittanutta, että terkkuja vaan Seljalle Eeviltä seuraavan kerran, ku käyt kampaajalla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa heh, aikamoinen sattuma! :-D Ite oon käynyt aikaisemmin aina vaan Hiusjengin Susannalla, mutta nyt kun Susanna siirtyi muihin hommiin niin varasin ajan Seljalle, tosi mukava ja taitava hänkin :-)

   Poista