4. maaliskuuta 2015

Tupsukkaiset

Nyt kun ollaan asuttu kaks kuukautta uudessa kämpässä, löydettiin viimein viikonloppu joka sopi molemmille eli oli aika juhlia tupareita! Päätettiin Hannan kanssa tehdä tarjolle feta-pinaattirullia ja lasten synttäreiltä tuttu cocktail-tikku-siili vähän kehitetyillä herkuilla :-D Sen lisäks pöytään ostettiin irtokarkkeja, melonia, sipsejä, tehtiin ananasboolia ja jell-o shotteja. Päälle pääs ekaa kertaa uus kirpparilta ostettu vihreä-valkoinen peplumtoppi ja mustat farkut.

IMG_8866
Kämppikset!
IMG_8883
IMG_8864

Illan aikana ehdittiin rupattelemaan, nauramaan, pelaamaan beer pongia ja tietysti vilkuilemaan myös Uuden musiikin kilpailua. Kaikille varmaan jo selvää että Suomen euroviisuedustajaksi valiutui Pertti Kurikan Nimipäivät. Ei ollut mun ykkösvalinta, mutta eipä mulla ollutkaan tänä vuonna oikein suosikkia ollenkaan. Biisi on mun mielestä kehno, mutta toivon että PKN tulee Euroopalle tutuksi ja pärjättäis viisuissa tietysti hyvin! Nyt vaan toukokuuta odottamaan ja jännittämään. Tuparit oli oikein onnistuneet ja kaikilla tuntui olevan hauska ilta, ainakin mulla oli hauskaa! Kiitos kaikille kivasta illasta :-)

IMG_8877
Untitled
Untitled
IMG_8889

xoxo,
Ilona-Anniina

2 kommenttia:

  1. Oiii näyttää hyvältä noi fetarullat! Saisko vähän ohjeistusta miten tollasia tehdään ja mitä kaikkea sinne väliin tulee? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne oli siis maailman yksinkertaisimpia mutta upposivat oikein hyvin tuparivieraille! :-D Välissä on ihan vaan pinaattia ja fetaa. http://www.yhteishyva.fi/ruoka-ja-reseptit/reseptit/pinaatti-fetarullat/012221

      Poista