23. huhtikuuta 2015

Demi: "Minne sinä kuulut?"

Eilen oli jännä päivä. Noin kuukausi takaperin sain työpäivän jälkeen tuntemattomasta numerosta soiton, ja soittaja sattuikin olemaan Demin toimittaja. Toimittaja oli aikeissa oli tehdä juttua siitä, jäädäkö kotipaikkakunnalleen vai lähteäkö muualle opiskelemaan, ja pyysi multa haastattelua paikkakunnalleen jääneen näkökulmasta. Pienen ihmetyksen jälkeen sanoin että tottakai, ja niimpä me sovittiin puhelinhaastattelu parin päivän päähän. Sitä seuraavalle viikolle sovittiin kuvausaika, ja eilen juttu julkaistiin vihdoin ja viimein! Mulle Joensuuhun jääminen oli aikoinaan helppo päätös. Itä-Suomen yliopiston tarjonta on sen verran laaja, että minua kiinnostavia aloja löyty useampia. Viihdyn Joensuussa, enkä kokenut tarvetta lähteä. Mun mielestä ei oo häpeä jäädä - miksi olis, kun jää sellaiseen paikkaan jossa viihtyy ja jonka tuntee kodikseen? Joensuuhun jäämisestä huolimatta on mun elämä kuitenkin muuttunut silti täysin, ja uusia seikkailuja kokee muutenkin. Ainakin toi kuvan tyttö näyttää onnelliselta ja tyytyväiseltä valintaansa.

 IMG_9538
IMG_9504
IMG_9511
IMG_9532
IMG_9535

Kohta on vähään aikaan viimeinen tentti ohitse ja päästään alottamaan vappuviikon juhlinnat. Jihuujihuu! Eilen paistoi aurinko ja tänään sataa lunta/räntää/vettä, mutta onneks haalarit suojaa kaikenlaiselta säältä. Eilisen asuun sen sijaan kuului sukkikset, shortsit, valkea paita ja tennarit. Niin kevätfiilis. Oon tehny parina viime viikkona tosi kivoja löytöjä kirpparilta, yks uus juttu on tämä valkonen paita "verkko"hihoilla.

1-horz
IMG_9490

xoxo
Ilona-Anniina

6 kommenttia:

 1. Kyllä aurinko saa aina keväiselle fiilikselle. Minäkin kaivelin jo tuossa shortseja esiin, mutta auton ikkunoiden putsaaminen jäästä tänä aamuna, jarruttaa kummasti intoa shortsien käyttöön. Varsinkin kun näin miehenä ei noita sukkahousuja voi käyttää lämmikkeenä. Tai tietysti voisi, mutta kyllä siinä hieman oudon leiman taitaisi saada.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun vaan sukkahousut käyttöön ja menoks! No ei mutta sieltä se kesä taas tulee :-)

   Poista
 2. ihana tuo kuva sinusta demissä!! tosi kaunis.

  VastaaPoista