17. toukokuuta 2015

8 vuotta myöhemmin

8 vuotta sitten lähdin ala-asteelta kohti uusia seikkailuja. Silloin kutosluokan keväällä me tilattiin luokkasormukset, joiden sisäpuolelle kaiverrettiin jokaisen nimi ja luokkakokouksen päivämäärä 16.5.2015. Pitkään toi päivämäärä tuntui ihan tajuttoman kaukaiselta, mutta niin sekin aika vaan saapui! Sinänsä tää luokkakokous ei oikeastaan tuntunut tavallista lauantaita hirmuisesti erilaisemmalta, sillä oon edelleenkin parhaita kavereita usean meidän luokan tytön kanssa. Oli kuitenkin tosi kiva päästä näkemään paria vanhaa kasvoa (siis ei ne kasvot olleet vanhat vaan you know) pitkästä aikaa ja muistelemaan taakse kymmenisen vuoden päähän.

Kuvia 031
Kuvia 155
Kuvia 096
kuvi 001

Minä vuosilta 2006-2007 (?)

Ilta alotettiin syömingeillä Amarillossa. Otin uudelta listalta vegeburgerin, ja se oli kyllä oikein hyvää! Ruokia odotellessa käytiin läpi mitä kaikille kuuluukaan tänään. Mahat täynnä hyvää ruokaa lähdettiin Elinan luo vielä istuskelemaan, ja pienemmällä porukalla sitten loppujen lopuks baariinkin asti. Jännää miettiä 12-vuotiaan Ilonan ja nykyisen 20-vuotiaan minän eroja. Aika samanlainen höslääjä mie edelleen taidan olla. Ehkä en oo ihan siinä tilanteessa mitä kutosluokalla olin kuvitellut/toivonut, mutta vuosien varrelta on kertynyt kyllä aivan mielettömiä muistoja ja huippuja tyyppejä. Tosi onnistunut ilta nostatti kaikenlaisia ajatuksia mieleen. Enimmäkseen ehkä kiitollisuutta ja uskallusta sekä luottoa omaan itseen. Aika pitkällehän sitä on jo päästy.

IMG_0091-horz
IMG_0098
IMG_0108
Untitled
Untitled
Untitled

Seuraavan kymmenen vuoden aikana aion olla vieläkin siistimpi ja nauraa, tanssia, riehua, nauttia ja tarttua hetkeen entistä enemmän.

xoxo,
Ilona-Anniina

2 kommenttia: