9. toukokuuta 2015

The Saltwater Room

Monta toukokuista päivää jo takana. En oo tosiaankaan jaksanut edes ajatella koko blogia, kun mulla on menossa tällä hetkellä sellanen hetki elämässä, että pyrin elämään vaan päivä kerrallaan. Oon nähnyt kavereita, käynyt keilaamassa ja pidetty vihdoin jo kauan suunniteltu nyyttäri-ilta. Tein viemisiksi toscakakkua Kinuskikissan ohjeella, josta tuli muuten ihan hyvää, mutta toi kuorrute ei suostunut millään jähmettymään vaan valui pitkin kakkua. Käytiin myös syömässä kesän ekat jätskit ja juomassa ekat terdebreezerit uudistuneella Jokiasemalla, vitsi miten kivan näkönen paikka se olikaan!

 Untitled
 IMG_9801
 Untitled

Tilasin ebaysta pari viikkoa sitten uusia korviksia, ja paketteja on pikkuhiljaa yksi kerrallaan tippunut postilaatikosta. Ostin mm. mun ekat double-sided korvikset, ja tykästyin näihin "marmoripintaisiin" niin että oli heti pakko saada sekä valkoiset että tummanharmaat. Sen lisäks tilasin dinoja ja tasapainoksi vähän rusetteja. Menneellä viikolla näin myös mökillä siilin, murjotin koulujuttujen takia mutta muuten olin onnellisempi kuin aikoihin.

Untitled
IMG_9814
Untitled

Nyt katon vielä keskiviikolta rästiin jääneet Hyvät ja huonot uutiset. Sitten onkin aika mennä jo nukkumaan, huomenna pitää nimittäin herätä hyvissä ajoin kun lähdetään viettämään äitienpäivää Kolille. Kamera lähtee ehdottomasti mukaan - lisää kuvia Veetistä siis tulossa!
Hyvää viikonloppua kaikille ♥

xoxo,
Ilona-Anniina

1 kommentti:

  1. Pöllin sulta noi dinokorvikset. t. hanna

    VastaaPoista