4. kesäkuuta 2015

"Kesäloma"

Blogi on hiljainen. Toukokuun viimeinen viikko meni oikeastaan kokonaan sairastaessa, seurana vaan herkkuja, Täydelliset naiset ja nenäliinoja. Mun ei tee enää yhtikäs yhtään mieli opiskella. Mielessä pyörii kaikenlaista, mutta mikään niistä ei liity millään tavalla ympäristöterveyteen, kansainväliseen ympäristöoikeuteen eikä ihmisen ja ympäristön suhteeseen. Oman kuoppani oon kyllä tainnut kaivaa. Ehkä ens viikolla taas jaksan lähtee kirjastolle lukemaan...

Untitled
Viikko sitten pääsin syömään lettuja.

Untitled
Elinan koira Hani on ihan paras ♥

Untitled
Jostain luin että appelsiini auttaa flunssaan. Tiedä häntä, mut jääkaappikylmä appelsiini on kyl tosi hyvää!

Kesäsuunnitelmat alkaa pikkuhiljaa valmistumaan, vielä pitää varmistaa parit työvuorot. Tiedossa on ainakin rokkailua, Siltsun stadionkeikka, kaupunkijuhannuksen viettoa, opiskelua, töitä ja toivottavasti myös matkustelua.

Untitled
Perjantaina käytiin kattomassa Suomen suven avausta eli kuuntelemassa ihanien ala-astelaisten laulua laulurinteellä.

Untitled
Muista suojata silmäsi auringonpaisteelta!

Huippu loppuviikko on edessä. Saatiin ihana SANNI (♥!) takaisin Australiasta, joten tyttöjen kanssa vietetään viikonloppuna iltaa. Toivottavasti aurinko paistaa että pystyy laittamaan jonkun nätin kesämekon päälle :-)

Untitled
Melkein voi käyttää jo kesävaatteita! Täällä olis muuten varmasti tosi lämmin, mutta välillä on kova tuuli ja ainakin eilen sekä tänään myös satoi. Höh.

Untitled
Eilen syötiin kavereitten kanssa pitsaa.

Untitled
Piilareita oon käyttänyt jo muutamia kertoja. Nää halppis aurinkolasit ilman voimakkuuksia ostin New Yorkerista.

xoxo,
Ilona-Anniina

2 kommenttia: