21. heinäkuuta 2015

#kesänparasviikonloppu

Yks Ilosaarirock on taas takana ja fiilis on todella hyvä. Festariviikonloppu alkoi mulla heti lauantain lyhyen työvuoron jälkeen. Mentiin viikonloppu aika pitkälti neljän tytön jengillä, johon kuului minä, Anna, Elina ja Sanni. Festarit korkattiin Robinilla, ja iltapäivään kuului myös Putroa parvella ja Charli XCX. Meidän kotikolo oli tosi lähellä festarialuetta, joten kotona oli helppo käydä vessassa, vaihtamassa vaatteita, tankkaamassa ja nostamasa jalkoja ylös.


Lauantaille sattui aivan superi sää, onneks! Pääsin ensimmäistä kertaa tänä kesänä käyttämään toppia ja shortseja ja niissäkin tuli päivän auringossa kuuma, huh. Kaverit teki päivällä myös siistin vesimelonidrinkin, joka oli oikeesti yllättävänkin maukasta :-) Käytiin tanssimassa teltan ulkopuolella Pariisin Kevään tahtiin, ja illalla oli mun odotetuimpien esiintyjien eli Bastillen ja Placebon vuoro. Bastille oli kyllä hyvä, mutta Placebo nousi silti aivan ykköseks. Kovan puolentoista tuntisen joraamisen jälkeen tallustettiin kavereiden kanssa kotiin nukkumaan.


Sunnuntaille mulla ei ollu enää niin paljoa odotuksia kun edelliselle päivälle. Sää ei ollut niin hyvä kun lauantaina, mutta sadekuuroja tuli onneks vaan kaks ja muuten aurinkokin pääs näyttäytymään. Mentiin alueelle jo yhdeks kattomaan ensin Kasmiria ja sitten Elastista. Myöhemmin kuunneltiin Tom Odellia ja chillattiin nurmikolla Haloo Helsingin soittaessa, kun ei mikään meitsin lempparibändi oo kyseessä. Ennen viimeistä esiintyjää eli Apulantaa yritettiin hengailla ulkona, mutta sadekuuro pääs yllättämään... Onneks saatiin kuivat vaatteet päälle ja viimenen keikka olikin tosi hyvä! Apulanta on kyllä paikkansa ansainnut, koko keikka oli todellista hittiä toisen perään.

Bongasiko kukaan muu rokkilainen tollaista pingviini-lippua yleisömeressä kertaakaan? Sehän oli meidän maantieteen ja ympäristöpolitiikan ja -oikeuden uuden ainejärjestön Tombolon lippu! Huikeeta miten ainejärjestö edustaa kaikkialla :-D

Viikonlopun revittelyn jälkeen mulla alkoikin sitten eilen kolmen viikon työputki. Sitten enää viikko ja lähden kesälomareissulle Belgiaan!

xoxo,
Ilona-Anniina

2 kommenttia: