31. heinäkuuta 2015

Puhdas sade

Heinäkuun viimeinen. Lomareissun alkamiseen enää 17 päivää! Eilen päällä oli mun yks tän hetken lemppariyhdistelmistä, kun korvassa oli Aarikan valkoiset korvikset ja päällä H&Mn rento harmaa t-paita valkoisilla kohokuviokoristeilla. Oon myös pitänyt parina viime päivänä hiuksia suoristettuina vaihtelun vuoksi. Pari viikkoa sitten värjätyt vaaleammat raidat näkyy aika hyvin jo mun kesätukassa! Raidat on kivoja siitä, etten kiinnitä itsekään niin paljon huomiota juurikasvuun :-D


Uusin ihastukseni on kuitenkin uusi hajuveteni. Mulla jäi kesäkuun budjetista vähän ylimääräistä, jonka ajattelin käyttää sitten itseeni ja johonkin hömppään. Vanhan hajuveden loppuessa oli uuden ostamisen aika. Oon tosi huono ostamaan tuoksuja, kun tavallaan tykkään vähän kaikesta mutta toisaalta niin moni tuoksu ei tunnu yhtään omalta. Onneksi sainkin Sokokselta tosi hyvää palvelua, ja pääsin tutustumaan Clean-merkin hajuvesiin! Näin merkkiä kuvaillaan nettikaupassa:
"CLEAN on mutkaton tuoksusarja monimutkaisen elämän vastapainoksi. Ainutlaatuisen raikkaat tuoksut saavat inspiraationsa saippuasta. Ne ovat raikkaita, puhtaita ja korkealaatuisia. Tunnistetta. Luonnollinen. Nostalginen. Saippuan inspiroima. Get CLEAN. Smell Good."

Rakastuin näihin tuoksuihin heti! Kovaksi kolmikoksi nousi kesätuoksu Air (?), Fresh laundry ja Rain. Sateen tuoksu tarttui jotenkin eniten mieleen ja nenään (varmaan 15 minuutin käsien ja tikkujen tuoksuttelun jälkeen), joten päädyin sitten siihen. Vähän se pyykkipullo jäi vielä kaivelemaan mieltä... Ja onhan näissä koko ilme ja pullot ja väritkin niin kauniit! :-)
"Clean Rain tuoksu vangitsee herkän kevätsateen puhtaan tuoksun. Rain on kukkainen vesituoksu, kietoen yhteen häivähdyksiä raikkaasta narsissista, kasteisesta melonista, lumpeista ja hennosta myskistä. Tuloksena on pirskahteleva puhdas tuoksu, joka vangitsee sateen raikkaan tuoksun, hetken jolloin pisarat tarttuvat nupullaan oleviin kukkiin ja koko maailma tuntuu puhtaalta ja raikkaalta. Herkät kesäsateiset hetket on pullotettu piristämään mielialaasi ympäri vuoden."

Ehkä vähän materialismionnellisuutta havaittavissa.

xoxo,
Ilona-Anniina

1 kommentti:

  1. Oot todella kaunis! Sun silmät on kauniit ja hiukset sopii myös oikein hyvin :)

    VastaaPoista